ΤΗΕ TRAILBLAZER UNPLUGGED EXPERIMENT: Half Note (24/04/14) Garden4

Την περασμένη Πέμπτη ήταν η σειρά των alternative rockers Half Note να “πειραματιστούν” στη σκηνή του Garden4 για το The Trailblazer Unplugged Experiment.

Το trio από το Ναύπλιο, δεν αρκέστηκε στο -προσαρμοσμένο χωρίς ηλεκτρισμό- δικό του υλικό αλλά εμπλούτισε το set του με αρκετές ιδιαίτερες διασκευές, προσθέτοντας μάλιστα κι ακόμη ένα μέλος στη κιθάρα, γεγονός που κατέστησε την εμφάνισή τους ακόμη πιο πλούσια στο ενορχηστρωτικό κομμάτι.

Αν και η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν ικανοποιητική, οι ίδιοι δεν πτοήθηκαν. Εκτέλεσαν υπέροχα το υλικό τους, αποδεικνύοντας την αρτιότητα και την δεινότητα τους ως εκτελεστές αλλά και δημιουργώντας μια smooth κατανυκτική ατμόσφαιρα, παίζοντας μάλλον σε κάποια από τα χαμηλότερα επίπεδα έντασης που έχουμε συναντήσει στις πειραματικές Πέμπτες του Garden4.

Η ιδιαίτερη φωνή του τραγουδιστή που με ευκολία πάταγε και στις πιο ψηλές νότες του setlist, όπως και ο καλός ήχος, ευνόησαν την εμφάνιση των Half Note, που καταχειροκροτήθηκαν, αφήνοντας εμφανώς ικανοποιημένους τους –όχι πολλούς- παρευρισκόμενους.

Την επόμενη Πέμπτη, υπερπηδούμε το Πρωτομαγιάτικο occasion και στεκόμαστε για άλλη μια φορά στο ύψος του Unplugged Experiment, με τους εκ Χολαργού ορμώμενους alternative/ heavy rockers Almost There. Τα λέμε στο Garden4

Half Note setlist
Miserable
Retribution
You Could Be Mine (Guns ‘n’ Roses cover)
Lies
Motivated
Landing in London (3 Doors Down cover)
Billie Jean
Long Train
Maniac
Broken Wings
Meds (Placebo cover)
20 Years (Placebo cover)
(New Order cover)
Would? (Alice in Chains cover)
Turn the Page (Bob Seger cover)

κείμενο/ photos: Αναστασία Παπαδάκη

421