Wisdom, The Silent Rage, False Coda, Mirror's Deception @ 7 Sins

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Wisdom
The Silent Rage
False Coda

7 Sins Club [Θεμιστοκλέους & Γαμβέτα 5, Αθήνα)

Είσοδος: 6€ με μπύρα

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 – Ώρα έναρξης: 20:30

*Οι πρώτοι 50 παρευρισκόμενοι θα λάβουν με την είσοδο τους στο χώρο ένα 4-way split CD με κομμάτια από τα σχήματα που συμμετέχουν*

Λίγα λόγια για τα σχήματα

Οι Wisdom δημιουργήθηκαν το 1992 και κυκλοφόρησαν το ομότιτλο demo. Το 1995 βγήκε στην αγορά το πρώτο τους άλμπουμ υπό τον τίτλο “Raindream” το οποίο απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και απέφερε στη μπάντα ένα δισκογραφικό συμβόλαιο για δύο άλμπουμ από την Century Media. Μη μπορώντας να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της η μπάντα, δεν υπέγραψε ποτέ αυτό το συμβόλαιο και μοιραία διαλύθηκε το 2000. Το 2012 επαναδραστηριοποιήθηκε, με μόνη αλλαγή στο αρχικό line-up να έχει γίνει στη θέση του κιθαρίστα. Αυτή τη στιγμή ηχογραφούν το δεύτερο άλμπουμ τους. Οι Wisdom αποτελούνται από τους Γιώργο Θωμαίδη στα φωνητικά, Βασίλη Κοιλάκο στην κιθάρα, Γιώργο Ψαρρά στα πλήκτρα, Μάκη Παγουλάτο στο μπάσο & Κώστα Πελέκη στα τύμπανα.
URL: https://www.facebook.com/pages/Wisdom-official-page/115089131949937?fref=ts

Οι The Silent Rage είναι μια power metal μπάντα που δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2006 από τον κιθαρίστα Νίκο Σιγλίδη. Έκτοτε μέχρι τώρα, το σχήμα έχει κυκλοφορήσει δυο EPs (“The Silent Rage”, 2009 & “Harvester Of Souls”, 2011) ενώ έχει συμμετάσχει και σε διάφορες συλλογές. Οι σημαντικότερες στιγμές του σχήματος είναι η παρουσία του ως opening act σε μπάντες όπως Shadow Gallery, Rage, Grave Digger Stratovarius και Rotting Christ. Αυτή την στιγμή το σχήμα δουλεύει πάνω στην προ-παραγωγή του επερχόμενου της δίσκου με τίτλο “Inner Scars”, κομμάτια του οποίου θα παρουσιαστούν ζωντανά για πρώτη φορά στην συγκεκριμένη εμφάνιση του σχήματος. Η παρούσα σύνθεση της μπάντας αποτελείτε από τον Steve Venardo στα φωνητικά, τον Νίκο Σιγλίδη στις κιθάρες & δεύτερα φωνητικά, τον Λαέρτη Τόσκα στις κιθάρες, τον Σταύρο Τσιλιβαράκο στο μπάσο και τον Σταμάτη Κατσαφάδο στα τύμπανα.

URL: www.facebook.com/TheSilentRageOfficial

Οι  False Coda σχηματίστηκαν επισήμως το 2009 από τα αδέρφια Βασίλη (κιθάρα) & Αντρέα Μήλιο (τύμπανα). Μετά από αρκετές αλλαγές  στην αρχική σύνθεση, το 2011 ο Νίκος  Πόγκας (ex-Shiverspine; μπάσο) και Λευτέρης Καπετάνιος (πλήκτρα) μπήκανε στο συγκρότημα. Τέλος μετά από αναζήτηση μερικών μηνών, ο Μάνος Ξανθάκης (Strangeyes, ex-Agnosia, ex-Jericho, ex-Blazon (UK), ex-Celestial Ode) αποτελεί την τελική προσθήκη της μπάντας στην θέση των φωνητικών. Από τότε οι False Coda έχουν κάνει αρκετές ζωντανές εμφανίσεις στο λεκανοπέδιο Αττικής & τον Νοέμβριο του 2013 τελειώσανε την παραγωγή του πρώτου τους album “Closer Τo Τhe Edge”. Η μουσική ταυτότητα της μπάντας είναι progressive metal, με επιρροές από διάφορα μουσικά είδη & καλλιτέχνες τόσο συγγενή όσο & ξένα στο heavy metal (prog rock, fusion, classical music κτλ.)

URL: www.facebook.com/FalseCoda

Facebook event: www.facebook.com/events/188192748052758

179