SOVVERSIVO: “Falling Deep”

Το “Falling Deep” είναι το 2ο full-length των Ιταλών (θα ανησυχήσω σε 3..2..) hard rock-άδων Sovversivo και αν και από ότι βλέπω έχουν συνεργαστεί με καλά -το “καλά” να θυμόμαστε πάντα ότι είναι υποκειμενικό-  ονόματα, εγώ προσωπικά δεν έτυχε να τους μάθω.

Από τη στιγμή που το όνομα του album είναι το τάδε πολύ συγκεκριμένο, πώς είναι δυνατόν το πρώτο κομμάτι που αντικρίζουν τα κουκουβαγίσια μάτια μου να λέγεται “Go Deep”

Είναι από τα κομμάτια που όταν τα ακούς έξω έχεις την εντύπωση πώς τα ξέρεις χωρίς να είσαι σίγουρος, αλλά δεν θα μπεις και στον κόπο να ρωτήσεις και τον Dj, με αποτέλεσμα να τα επισκιάσει η επόμενη κομματάρα του προγράμματος και να μην θυμάσαι καν τι ήταν αυτό που σε προβλημάτισε γύρω στο δεύτερο “πόσιμο αλκοολούχο ποτό” σου και έτσι δεν θα σου φάει το google τον πολύτιμο χρόνο από τη συνέχεια της τσόντας που είχες πατήσει pause στο pornhub…!

Εάν πάλι το άκουγα εγώ κάπου έξω θα έλεγα ότι έπεσα θύμα του καινούριου μου κραγιόν, το οποίο καταβάθος είναι φορητή χρονομηχανή τσέπης και τώρα ακούω τους 60χρονους Poisonblack, οι οποίοι έχουν alzheimers, κρίση ηλικίας και ταυτότητας ταυτοχρόνως και δεν θυμούνται καν γιατί ξαναέβγαλαν δίσκο μαζί. Και κάπως έτσι σας περιέγραψα τις εντυπώσεις μου και για τα υπόλοιπα 9 κομμάτια του δίσκου. Μονότονα και μπανάλ λοιπόν τα τσουρεκάκια της νέας collection Stradiv… εεε… Sovversivo. Φυσικά δεν λέω ότι δεν ακούγονται ή ότι είναι δυσάρεστα κλπ, το θέμα είναι για άλλη μια φορά ότι έχουν ακουστεί άπειρες φορές απλά από διαφορετικά μουσικά σχήματα και φοβάμαι πολύ ότι στην πεντηκοστή φορά που θα πάρω κριτική για τέτοιο album θα έχω ξεμείνει από ατάκες, γι’ αυτό θα βάζω τελίτσες στα κενά και θα συμπληρώνετε μονοί σας διαλέγοντας από το multiple choice από κάτω.

Για να σας φύγει κάθε εγκεφαλική σύγχυση, τα ονόματα των υπόλοιπων κομματιών είναι: “Beside Myself”, “The Thin White Line”, “Surrender”, “Black”, “Burn To Ashes, “Inside me”, “Lie To Your Soul”, “Everlasting Pain” και “Words Fall On Deaf Ears” και EΤΣΙ ακριβώς ακούγονται…! Να μην ξεχάσω… το εξώφυλλο με άρεσε (*λιποθυμώ*).

Επίσης όταν δεν έχετε φωνή, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως το να ακούγεστε σαν να προσπαθείτε να ξεράσετε δεν θα καλυτερέψει τίποτα και σίγουρα όχι την ψυχολογική σας ισορροπία.
Το ακούσετε, δεν το ακούσετε… ναι…! Αυτά.

466