SUPERSHOOTERS / ADJUST / SPIRIT MONGER / DUSTERS LIVE 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ @ 7 SINS CLUB

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

Info : https://www.facebook.com/events/620172134700215/

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 4 μπάντες άσοι βάζουν φωτιά στο stage του 7sins Club!
Πόρτες ανοίγουν στις 8
Είσοδος 5 με μπύρα

Δελτίο τύπου

SUPERSHOOTERS
Με την πρόσφατη κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ με τίτλο Black Realm (Fm Records) οι Supershooters έρχονται να παρουσιάσουν ένα δυναμικό rock αποτέλεσμα. Οι επιρροές τους εκτείνονται σε όλα τα μήκη και πλάτη της Rock ιστορίας, και ο ήχος τους κινείται γύρω από τον χώρο του Stoner Rock.Μέσα στα κομμάτια τους μπορεί κανείς να ανακαλύψει Sabbathικά riff, απαλές μελωδικές γραμμές αλλά και έντονα ξεσπάσματα τα οποία συντελούν στη δημιουργία ενός πολύπλευρου μουσικού χαρακτήρα.

Facebook 
YouTube  
Bandcamp
Reverbnation  

Βιογραφικο:
Oι Supershooters είναι ένα rock συγκρότημα από την Αθήνα. Τα μέλη του είναι: Γιάννης Νασούφης (φωνή, κιθάρα) Νίκος Γκαραντζιας (κιθάρα), Βασίλης Παπαβασιλείου (μπάσο) Δημήτρης Δερματάς (ντράμς). Η μπάντα ιδρύθηκε το 2010 και το καλοκαίρι του ιδίου έτους έδωσαν το πρώτο τους live.Στο τέλος της ίδιας χρονιάς ηχογράφησαν το πρώτο τους demo στο Studio D στην Αθήνα. Το demo είχε τίτλο “Down by the road” και κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2011 σε 100 αντίτυπα. Στο μεταξύ εμφανίζονταν σε πολλά φεστιβάλ και μουσικές σκηνές της Αθήνας όπως στα: An Club,7 Sins, Bat City, Camelot και στο Lazy Club σαν support στην ελληνική μπάντα 4bitten. Επίσης εμφανίστηκαν στο φεστιβάλ Καραθώνα στο Ναύπλιο. Τέλη του 2012 το συγκρότημα ξεκίνησε ηχογραφήσεις για το ντεμπούτο δίσκο του στο στούντιο Hangar. Το άλμπουμ με τίτλο ‘Black Realm’ κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2013 από την FM Records.

ADJUST
Οι ADJUST δημιουργήθηκαν το 2002 και από το 2008 το τελικό line up της μπάντας έχει ολοκληρωθεί και έχει παραμείνει το ίδιο μέχρι σήμερα. Tο συγκρότημα έχει εμφανιστεί σε διάφορες μουσικές σκηνές & φεστιβάλ αποσπώντας θετικά σχόλια. Με διαφορετικές επιρροές ο καθένας τους από Rock, Punk Rock, Alternative Metal, Stoner Rock και Heavy Metal έχουν φτιάξει τον δικό τους ήχο και αυτή την στιγμή ηχογραφούν το δικό τους υλικό.
Οι Adjust είναι οι
Δημήτρης Αράπογλου – φωνητικά
Τάκης Πανοπουλος – μπάσο
Γρηγόρης Στεφανίδης – κιθάρα
Κυριάκος Στεφανίδης – κιθάρα
Δημήτρης Λανάρας – τύμπανα

www.youtube.com/Adjusttheband
www.facebook.com/Adjusttheband

SPIRIT MONGER
Το είδος μας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως Heavy Rock / Metal με μια δόση Stoner, αλλά είναι ακόμα δύσκολο για μας να ορίσουμε τι ακριβώς παίζουμε σαν μπάντα, δεδομένου ότι δεν έχουμε κλείσει ακόμα ούτε ένα χρόνο που σχηματίστηκε το συγκρότημα, αν και αυτό που θέλουμε να μεταφέρουμε στους ανθρώπους είναι ένα άβολο, σκοτεινό, βαρύ και γεμάτο ενέργεια συναίσθημα από τη μουσική μας. Οι στίχοι και τα riffs του Παύλου είναι εμπνευσμένα κυρίως από βιντεοπαιχνίδια και βιβλία (όπως το Assassin’s Creed, The Elder Scrolls, A Song of Ice and Fire, The Lord of the Rings, etc.). Αυτό το βίντεο είναι το μόνο δείγμα που έχουμε από τη δουλειά μας, σύντομα όμως θα γράψουμε demo! Το τραγούδι λέγεται “Riders of Doom” και μιλά για τους Τέσσερις Καβαλάρηδες της Αποκάλυψης.

www.facebook.com/SpiritMonger

DUSTERS
Οι Dusters είναι μία Hard Rock μπάντα από την Αθήνα, με μουσικές επιρροές από τα group των 80s (Led Zeppelin, Deep Purple, Black Sabbath, Iron Maiden). Οι Dusters σχηματίστηκαν από τον Βασίλη (Drums) και το Λευτέρη (Rhythm Guitar) το 2012. Άμεσα στο σχήμα, προστέθηκαν οι Αποστόλης (Bass) , Χρήστος (Lead Guitar) και Δήμητρα (Vocals) και το group ξεκίνησε τις εμφανίσεις του ως cover band. Μετά από αρκετές live εμφανίσεις τους, οι Dusters ξεκίνησαν να γράφουν τα δικά τους τραγούδια, για να ολοκληρώσουν το δικό τους setlist. Στο στάδιο αυτό δημιουργούν τα δικά τους νέα rock τραγούδια, βασισμένα στις δικές τους ιδέες και το πάθος τους για τη μουσική…

Drums : Vasileios
Guitar : Christos
Bass : Apostolis
Vocals : Dimitra

facebook.com/dusters.athens
reverbnation.com/dusters

Πόρτες ανοίγουν στις 8 !
Είσοδος 5 με μπύρα !

SEVEN SINS CLUB
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ & ΓΑΜΒΕΤΑ 5 ,
ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ , ΑΘΗΝΑ

https://www.facebook.com/sevensinsclubathens
https://www.facebook.com/groups/sevensinsclub/

161