G.U.M. FEST 2 την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, στο Ηράκλειο Κρήτης

To Greek Underground Music επιστρέφει με το 2ο G.U.M. Fest και σας παρουσιάζει τους μοναδικούς Αθηναίους Punk Rockers, Wish Upon A Star!

Facebook event

-Line Up-
*Wish Upon A Star (Punk Rock – Αθήνα)
*Punkofonix (Punk Rock – Ηράκλειο)
*The Buckannons (Rock ‘n’ Roll – Χανιά)
Special Guests οι Ηρακλειώτες, Thee Fugitives!

Wish Upon A Star
Οι WISH UPON A STAR είναι μία τετραμελής Punk Rock μπάντα επηρεασμένη κυρίως από την σκηνή της Florida και το μελωδικό punk rock των 90s. Τα τελευταία χρόνια έχουν δώσει συναυλίες σχεδόν σε όλη την Ευρώπη έχοντας στο ενεργητικό τους 2 επίσημες κυκλοφορίες. Τα “Sincerity In Every Chord” (April 2010) και “Something To Hold Onto” (April 2012).

http://wishuponastar.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/wishuponastarband

Punkofonix
Οι Punkofonix είναι μία punk rock μπάντα που δημιουργήθηκε στο Ρέθυμνο τον Απρίλιο του 2011 (δεν θυμόμαστε ώρα και μέρα). Όντας διαφορετικοί χαρακτήρες η μπάντα είναι επηρεασμένη από διάφορα μουσικά είδη τα οποία συνθέτουν τον ήχο της αλλά με κοινό γνώμονα το πανκ ροκ. Είναι αυτό που έχουμε ονομάσει progressive karate punk.

https://www.facebook.com/pages/Punkofonix/276507132397286

The Buchannons
Ένα δυναμικό μουσικό σχήμα, που ενσωματώνει στον πυρήνα του την ουσία της live ροκ μουσικής. Ή αλλιώς, sex drugs and rock n roll, baby! Μια παρέα που βουτάει στα άγρια νερά της
χανιώτικης νυχτερινής διασκέδασης για να σώσει τους ταλαιπωρημένους φίλους της ζωντανής μουσικής. Ακούσματα Rock ‘n’ Roll και Blues από ένα ταξίδι στο χρόνο.

https://www.facebook.com/the.buchannons

Thee Fugitives
Ένα σχήμα από το Ηράκλειο Κρήτης που ο ήχος του κυμαίνεται από garage rock μέχρι punk και rock n’ roll.
Line up: Dimitris Drakos (guitar – vocals), Giannis Panagiotakis (drums), Kostas Ritsopoulos (bass), Nikos Dandoulakis (lead guitar).

https://www.facebook.com/TheeFugitives

128