HELL: Το εξώφυλλο και η tracklist του νεόυ τους album

Αφού ανακοίνωσαν και την κυκλοφορία του ΕΡ τους, “The Age of Nefarious”, στις 15 Οκτωβρίου, έρχεται τώρα και το εξώφυλλο και οι τίτλοι του full length τους.

Θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου με τίτλο “Curse and Chapter”, μέσω της Nuclear Blast.

01. Gehennae Incendiis
02. The Age Of Nefarious
03. The Disposer Supreme
04. Darkhangel
05. Harbinger Of Death
06. End Ov Days
07. Deathsquad
08. Something Wicked This Way Comes
09. Faith Will Fall
10. Land Of The Living Dead
11. Deliver Us From Evil
12. A Vespertine Legacy