ROBIN BECK: “Underneath”

Aν και διανύει το 59ο έτος της ηλικίας της, η Robin Beck, μία από τις παλαιότερες αρχόντισσες του μελωδικού χώρου, συνεχίζει να διδάσκει και να αποδεικνύει με τις κυκλοφορίες της πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός!

Το “Underneath”, είναι το δέκατο άλμπουμ της καλλιτέχνιδας και η συνεργασία της με τον σύντροφο της ζωής της, τον θρυλικό James Christian (House of Lords), και τον πανταχού παρόντα Tommy Denander σε νέες συνθέσεις πραγματικά κάνει την κυκλοφορία αυτή τουλάχιστον αξιάκουστη!

Συνδράμουν με τη δεξιοτεχνία τους και οι Glen Burtnik, Barry Jay, Fiona, οι νικητές του Σουηδικού διαγωνισμού για την Eurovision του 2013 Linnea Deb και Joy Deb, και ο Charlie Mason (Miles Cyrus) μεταξύ άλλων. Επιπρόσθετα ο Christian τραγουδά μαζί της το “Burnin’ Me Down”, και η κόρη τους Liv κάνει τα δεύτερα φωνητικά στην σύνθεση… οικογενειακή υπόθεση, διόλου ευκαταφρόνητη!

Όλες οι συνθέσεις είναι καλογραμμένες και μπορεί να μην φτάνουν τις προηγούμενες εξαίσιες κυκλοφορίες της, όπως το “Trouble or Nothin” (1989), αλλά η νέα της δουλειά είναι τίμια και καλοδουλεμένη.

Ξεχώρισα πέρα από την μπαλάντα “Burnin’ Me Down”, το “Follow You” σύνθεση του Glen Burtnick, καθώς και μία απίστευτη διασκευή στο “Ain’t That Just Like Love” της επίσης εξαίρετης Fiona.

Εάν λοιπόν τα αυτιά και η ψυχή σας ορέγεται AOR και μελωδικό hard rock η  Robin Beck ακούγεται για μία ακόμη φορά εκπληκτική! Ήδη έχει κάνει “κατάληψη” στα μέσα ηχητικής αναπαραγωγής στο σπίτι, το αυτοκίνητο (όσο υπάρχουν ακόμη, πριν τα αρπάξει και αυτά η τριμερής-τρόικα). Σπεύσατε!

531