TESLA "Comin' Atcha Live"

Οι Αμερικανοί TESLA (προηγούμενο όνομα City Kid) στο dvd που κυκλοφορούν με τίτλο “Comin’ Atcha Live” επαληθεύουν την φήμη μιας φοβερής συναυλιακής μπάντας..

Η ιστορία των Tesla αρχίζει επίσημα το 1986 που ηχογράφησαν το παρθενικό τους album με τίτλο “Mechanical Resonance” και με τον επόμενο δίσκο τους, το εξαιρετικό “The great radio controversy” κατόρθωσαν σε σύντομο χρονικό διάστημα να γνωρίσουν μεγάλη εμπορική επιτυχία και να μοιάζει ο ήχος τους με σπουδαίες μπάντες όπως των Aerosmith και Van Halen.

Στο dvd περιλαμβάνονται τρομερά τραγούδια όπως τα “Modern day cowboy“, “Paradise“, “Hang Tough”, “Edison’s Medicine“, η διασκευή στο φοβερό τραγούδι των UFORock Bottom” και τα μπαλαντοειδή “Signs” και “Love song“.

Η παθιασμένη ερμηνεία του Jeff Keith και το φλογερό κιθαριστικό δίδυμο του γκρουπ βάζει τα θεμέλια για να δείτε έστω και από dvd μια καταπληκτική αμερικάνικη hard rock μπάντα.

Επειδή τυγχάνει να τους ακούμε από το ντεμπούτο τους και επειδή είμαστε και οπαδοί των TESLA σας παροτρύνουμε να επενδύσετε άφοβα.

Φώτης Μελέτης

426