IMPALERS: “Power Behind The Throne”

Thrash παλιάς καλής εποχής (δες Sepultura με Max και Igor Cavalera, Slayer) μας υπόσχονται οι Impalers μέσα από το Power Behind The Throne άλμπουμ τους, και έτσι είναι!

Η παλιά κλασσική σχολή tharsh, όπως και να το κάνουμε ήταν και η καλύτερη (για το είδος) από όλες τις απόψεις και λίγοι είναι αυτοί που σήμερα τη τιμούν μέσα από τη μουσική τους.

Ξερά Riff και ταχύτητες που δοξάζουν το ένδοξο παρελθόν του ιδιώματος, δηλώνουν βροντερό παρόν εδώ. Εννέα συνολικές συνθέσεις, μπολιασμένες με αρκετές δόσεις από την τότε εποχή, σε κρατούν σε εγρήγορση και σου περνάνε το μήνυμα να ανοίξεις το κύκλο του mosh pit.

Ταξίδι λοιπόν στις ρίζες του παραδοσιακού tharsh, από όλες τις απόψεις (παραγωγή, δομή τραγουδιών, τρόπος ερμηνείας). Απλά πατάς το play, σε βάζει ύπουλα στη διάθεση και στη συνέχεια μπαίνεις σε ένα ξέφρενο head banging που τελειώνει όταν ο δίσκος φτάσει στο τέρμα του.

Κάτι αρνητικό, δε βρήκα για το Power Behind The Throne. Όλος ο δίσκος για τους φίλους του παραδοσιακού thrash, αναμένεται να τους αφήσει με ένα “σατανικό” χαμόγελο στο τέλος.

Άλλη μια δυνατή κυκλοφορία λοιπόν, που κινείται σε πολύ καλό επίπεδο και πολύ άνω του μετρίου. Οπαδοί του λατρεμένου αυτού είδους, επενδύστε άφοβα.

521