MAHAKALA live release party 21/3 @ Kookoo Bar w/ Mortal Torment & Revenge Of The Giant Face

Το Red Bull Live Sessions, το Uncle Chronis Tattoo Studio και η SAE Athens περήφανα παρουσιάζουν:
Το heavy metal event της χρονιάς είναι εδώ: Release party/ live MAHAKALA για την επίσημη κυκλοφορία του νέου τους album “Devil’s Music” από την Supreme Music Creations (Death SS, Zoser Mez, Vice Human, Obsecration) και την Secret Port Records.

Μετά από 7 χρόνια ύπαρξης και 2 EPs (“Mahakala” – 2007, “Pact With The Devil” – 2009) οι βασιλιάδες του Αθηναϊκού underground, MAHAKALA επιστρέφουν με το πρώτο τους full length album, το πολυαναμενόμενο “Devil’s Music”. Έχοντας ξοδέψει πάνω από 15 μήνες στο studio, οι Αθηναίοι satanic metallers προσφέρουν αυτό που αναμένεται να είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες κυκλοφορίες της χρονιάς.

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013, το σατανικό κουαρτέτο θα παρουσιάσει το νέο του δισκογραφικό εγχείρημα ανεβαίνοντας στην σκηνή του Kookoo Bar (Ιάκχου 17, Γκάζι) για μία εμφάνιση πολλών μεγατόνων.

Έχοντας δώσει τα live διαπιστευτήριά τους στο παρελθόν σε ζωντανές εμφανίσεις με τους Grand Magus, The Devil’s Blood, Obscura, Taint και Septic Flesh μεταξύ άλλων, οι MAHAKALA υπόσχονται μια εξουθενωτική βραδιά ανεξάντλητης συναυλιακής ενέργειας και ψυχικής συσκότισης.

Με την στιχουργική και εικαστική θεματολογία της μπάντας να κάνει το “πέρασμα” της τόσο από τον “Faust” του Goethe, την σκοτεινή μυθολογία του H.P. Lovecraft και του Neil Gaiman όσο και από τα Χριστιανικά έπη των John Milton και Dante Aligieri και με την μουσική και αισθητική ιδιοσυγκρασία της να ακροβατεί κάπου ανάμεσα στα ’70s και στα ’80s που τόσο αγαπούν, η βραδιά του event αναμένεται να είναι τουλάχιστον κατανυκτική.

Website: www.mahakalaband.com
Facebook Profile: www.facebook.com/mahakalaband

Το “Devil’s Music” θα είναι διαθέσιμο σε CD και βινύλιο LP μαζί με διάφορα άλλα merchandise items την ημέρα του event, στον συναυλιακό χώρο.

Το event θα ανοίξουν δύο επίσης Αθηναϊκές μπάντες:

Οι brutal deathsters MORTAL TORMENT προκάλεσαν σάλο τα τελευταία χρόνια με την κυκλοφορία του ντεμπούτο album τους “Resuscitation” από την Coyote Records, ακολουθούμενου από εκρηκτικές live εμφανίσεις με τους Aborted, Severe Torture, Obscura, Belphegor, Dark Fortress και Brujeria μεταξύ άλλων. Οι live εμφανίσεις των MORTAL TORMENT είναι “πολύχρωμες” και… “ιδιαίτερες” μιας που σε αντίθεση με το αμιγώς death metal ύφος τους, επιδίδονται σε κωμικές ενδυμασίες και ακραία σκηνική παρουσία, στα χνάρια grindcore σχημάτων όπως οι Birdflesh, με “πολιορκητικό κρίο” σε αυτό, τον επιβλητικό frontman τους, Γιάννη.

Website: www.mortaltorment.tk
Myspace Profile: www.myspace.com/mortaltormentband
Facebook Profile: www.facebook.com/mortaltorment

Οι νεοεμφανιζόμενοι REVENGE OF THE GIANT FACE είναι μάλλον ότι ποιοτικότερο και εντυπωσιακότερο έχει να επιδείξει ο mathcore/ hardcore-punk ήχος στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Με μόλις δύο χρόνια παρουσίας στην σκηνή, έχουν καταφέρει να είναι υπολογίσιμη δύναμη στο Αθηναϊκό underground, γνωστοί για τα moshpits και τον πανικό που προκαλούν στις live εμφανίσεις τους. Έχουν ανοίξει το Αθηναϊκό show των Ολλανδών Born From Pain, εμφανίζονται τακτικά σε όσο περισσότερα εγχώρια live stages μπορούν, χτίζοντας σιγά-σιγά το όνομα τους, ενώ αυτόν τον καιρό είναι στο studio, ηχογραφώντας το πρώτο τους EP.
Website: www.facebook.com/revengeofthegiantfaceband

Οι πόρτες ανοίγουν: 20:00 – Ώρα έναρξης: 21:00
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Facebook event: http://www.facebook.com/events/332989900139877/?context=create

Supported by:
www.redbull.com.gr
www.unclechronis.com
https://athens.sae.edu
www.BUNT.gr

Χορηγοί επικοινωνίας:
www.avopolis.gr
www.devilhornsmag.com
www.greekrebels.gr
www.metalhammer.gr
www.rockinathens.gr
www.rockandroll.gr
www.rocking.gr
www.rockoverdose.gr
www.spamradio.gr
www.rockway.gr
www.radiozografou.gr

139