2 CELLOS: δείτε τη διασκευή τους στο “Supermassive Black Hole” των Muse

ΟΙ 2CELLOS ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ VIDEO “SUPERMASSIVE BLACK HOLE”
-Η ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ HIT ΤΩΝ MUSE-
ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η STAR ΑΠΟ ΤΟ GLEE, NAYA RIVERA

ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΣ ALBUM -IN2ITION- ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΙΣ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 ΑΠΟ ΤΗΝ SONY MASTERWORKS

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ELTON JOHN, STEVE VAI, NAYA RIVERA, LANG LANG, ZUCCHERO ΚΑΙ SKY FERREIRA

Οι Κροάτες τσελίστες Luka Sulic και Stjepan Hauser, γνωστοί ως 2CELLOS επιστρέφουν με το νέο τους μουσικό video και το νέο τους album.

To  μουσικό video –που έχει γαλαξιακό θέμα- για το δεύτερο single τους είναι εντυπωσιακό και η πρωτότυπη εκδοχή τους στο hit των Muse “Supermassive Black Hole” και στο οποίο συμμετέχει στα φωνητικά η star του Glee η Naya Rivera όπως δεν την έχετε ξαναδεί ή την έχετε ξανακούσει.

«Μας αρέσει πολύ η sexy φωνή της Naya-Είναι τέλεια για αυτό το τραγούδι», είπε ο Stjepan. «Ξαναδημιουργήσαμε το riff της κιθάρας των Muse στο cello και χρησιμοποιώντας διαφορετικά ηχητικά εφέ, δώσαμε με αυτό το παραδοσιακό κλασσικό όργανο έναν πιο σύγχρονο, rock ήχο».

«Γίναμε φίλοι με την Naya πέρυσι στα γυρίσματα του Glee και της εμφάνισής μας στο επεισόδιο που ήταν αφιερωμένο στον Michael Jackson», είπε ο Luka.

Το νέο album, που ονομάζεται IN2ITION είναι σε παραγωγή του θρυλικού Bob Ezrin, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Ιανουαρίου 2013 από την Sony MASTERWORKS και είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία στο iTunes.

Το label που κυκλοφόρησε το ομότιτλο debut album των 2CELLOS πέρυσι, καθιέρωσε τους Sulic και Hauser ως ένα καινοτόμο δίδυμο κλασσικής-pop/rock οι οποίοι μετατρέποντας τα κλασσικά όργανα σε σύγχρονο ρεπερτόριο.

Στο IN2ITION, οι 2CELLOS πήγαν την αρχική τους ιδέα ακόμα πιο μακριά έχοντας συμμετοχές με καλλιτέχνες όπως Elton John, τον κιθαρίστα Steve Vai, τη Naya Rivera από το Glee, τoν superstar της κλασσικής μουσικής Lang Lang, τον θρυλικό Ιταλό τραγουδιστή Zucchero και την pop καλλιτέχνιδα Sky Ferreira. Το IN2ITION ηχογραφήθηκε σε Zagreb, Ρώμη, Nashville, Las Vegas και Los Angeles.

«Και ο Luka και εγώ αγαπάμε την κλασσική μουσική και την σπουδάσαμε από τα παιδικά μας χρόνια», σημειώνει ο Hauser. «Αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι που δίνουμε το δικό μας στίγμα στα αγαπημένα μας pop και rock τραγούδια».

Εκτός του “Supermassive Black Hole” το νέο album των 2CELLOS προσφέρει ένα νέο και μοναδικό ήχο σε κλασσικά από τους Fleetwood Mac (“Oh, Well” feat. Elton John), The Prodigy (“Voodoo People”), Coldplay (“Clocks” feat. Lang Lang) Rihanna (“We Found Love”), AC/DC (“Highway To Hell” feat. Steve Vai), Cher και Nancy Sinatra (“Bang Bang” feat. Sky Ferreira), The Police (“Every Breath You Take”) και Elton John (“Candle In The Wind”).

«Ο Elton πρότεινε να διασκευάσουμε το “Oh Well” επειδή νόμιζε ότι θα ήταν τέλειο για το cello. Είπαμε ότι θα το κάνουμε αν το τραγουδούσε και δέχτηκε!» είπε ο Stjepan. «Είναι αρκετά άγνωστο το τραγούδι των Fleetwood Mac και η φωνή του Elton ακούγεται εκπληκτική σε αυτό το track».

Το IN2ITION επίσης περιλαμβάνει ένα αυθεντικό τραγούδι των 2CELLOS το οποίο λέγεται “Orient Express”. Το Orient Express ήταν ένα θρυλικό τρένο από το Παρίσι στην Κωνσταντινούπολη, το οποίου περνούσε από τα Βαλκάνια, ανάμεσά τους και από την Κροατία. «Εμπνευστήκαμε για τις μελωδίες από τις ρίζες μας στα Βαλκάνια και ο συνεχής ρυθμός μοιάζει με τρένο, από εκεί και ο τίτλος», λέει ο Luka.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που συνεργαστήκαμε με τόσο μεγάλους καλλιτέχνες και πιστεύουμε ότι αυτό είναι απλά η αρχή. Δώσαμε όλο μας τον εαυτό και σε αυτό το project καταφέραμε να επεκτείνουμε τις δυνατότητες του cello φέρνοντάς το σε ευρύτερο κοινό», είπαν οι 2CELLOS.

Tracklisting:
01.Oh, Well (feat. Elton John)
02.We Found Love   
03.Highway to Hell (feat. Steve Vai)
04.Every Breath You Take   
05.Supermassive Black Hole (feat. Naya Rivera)
06.Technical Difficulties   
07.Clocks (feat. Lang Lang)
08.Bang Bang (feat. Sky Ferreira)
09.Voodoo People   
10.Candle in the Wind   
11.Orient Express   
12.Il Libro Dell ‘Amore (feat. Zucchero)
13.Benedictus   

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:
2CELLOS.comfacebook.com/2cellos  – twitter.com/2cellos

170