DEATHBED REUNION: “Obviously Late” EP

Άλλο ένα δισκάκι έσκασε μύτη από την Indie Recordings το οποίο και πάλι κινείται σε punk χώρους, αλλά αυτή τη φορά μπαίνει και σε core χωράφια.

Οι Deathbed Reunion παίζουν screamo, όπως αυτό έχει διαμορφωθεί από μπάντες όπως οι August Burns Red, αλλά περασμένο από ένα punk σουρωτήρι. Λογικά, μέσα στη λίστα επιρροής τους, πρέπει να είναι και οι Refused και οι Raised Fist, των τελευταίων δίσκων. Οι ρυθμοί τους, μου φέρνουν στο μυαλό τους Yellowcard, σε πιο παντελονάτο στυλ, και ο κάπως pop προσανατολισμός τους, με μπερδεύει αρκετά. 

Oι συνθέσεις τους είναι απλές, χωρίς κάποιο χαρακτηριστικό να τους καθορίζει και με έναν απλά συμπαθητικό τραγουδιστή, που στα μελωδικά του χάνει.

Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αυτό το ΕΡ και με συγκροτήματα, σαν τους Alexisonfire,  να υπάρχουν στη γύρα, θα πρέπει να κάνουν πολύ καλύτερη προσπάθεια.

553

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2094 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.