SOLEIL MOON: “On The Way To Everything”

Οι Soleil Moon αποτελούνται από το δίδυμο των Larry King (Michael Thompson band) στα φωνητικά και John Blasucci στα πλήκτρα.

Για αυτούς που δεν έχουν ακούσει μέχρι τώρα τον Larry King θα πω πως πρόκειται για μια “φωνάρα” με όλη την σημασία της λέξης. Από την άλλη ο John Blasucci είναι γνωστός session μουσικός και έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι Michael Bolton, Celine Dion και Richard Marx μεταξύ άλλων.

Σα συγκρότημα υπάρχουν από το 1999 όπου και κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά η οποία περιείχε και το τραγούδι “I’d die for you” που συμπεριλήφθηκε στο δεύτερο άλμπουμ των Place Vendome του Kiske. Το άλμπουμ έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στο μελωδικό κοινό και έφτασε αρκετά ψηλά στα chart.

Η επόμενη τους κίνηση είναι η φετινή κυκλοφορία με το “On The Way To Everything” που θα κάνει κάθε οπαδό του AOR/Westocoast ήχου υπερήφανο! Αυτό λοιπόν που θα ακούσουμε στο καινούργιο τους album είναι 14 υπέροχες και μελωδικότατες συνθέσεις, περιέχει και τρία bonus τραγούδια από το ντεμπούτο, που θα σας αγγίξουν.

Για τους φίλους του “σκληρότερου” ήχου, καλό θα είναι να μην ασχοληθούν με την συγκεκριμένη κυκλοφορία. Πολλοί οι guest και εδώ όπως οι Michael Thompson και Graig Bauer στις κιθάρες, Tom Hipskind στα drums και Richard Patterson, Steven Robdy και Leland Sklar στο μπάσο. Το “Down” θυμίζει λίγο νεότερους Winger και σίγουρα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες συνθέσεις του δίσκου! Τα “Calling On The World”, “I’d Die For You”, “Blackbird” και “Move On” είναι εξίσου πολύ καλά κομμάτια. Ένα πολύ καλό και καλοδουλεμένο άλμπουμ με άριστες ενορχηστρώσεις, ψυχή και μερικά φανταστικά τραγούδια από δυο κορυφαίους μουσικούς! Επενδύστε άφοβα!

430