CHANIA ROCK FESTIVAL 2012

Το Chania Rock Festival παρουσιάζει και φέτος το απόλυτο rock event για την Κρήτη!

6 μπάντες  / 8 ώρες μουσικής και χρωμάτων

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 26 Αυγούστου στο χώρο της Γαλλικής Σχολής στη Χαλέπα Χανίων (Αρχιτεκτονική Σχολή Πολυτεχνείου Κρήτης) και θα έχει την εξής σύνθεση:

GRAVE DIGGER
LUCKY FUNERAL
WINTER CRESCENT
MENACE
OBZERV
COLLAPSE FROM INSIDE

Για πρώτη φορά στο νησί μας οι γερμανοί GRAVE DIGGER, με το κλασικό τους metal ύφος & την επική τους θεματολογία (όσον αφορά το στιχουργικό κομμάτι καθώς και το όλο artwork που κοσμεί τις πάμπολλες κυκλοφορίες τους με τους αντίστοιχα πολλούς ύμνους τους!!!) να συνεχίζουν μετά από τόσα χρόνια να μας σφυρηλατούν όχι μόνο ασταμάτητα, αλλά και με μεγαλύτερη μανία!!!

Και το κάνουν με την ίδια μαεστρία, την ίδια όρεξη και το ίδιο παθιασμένοι, δίνοντάς σου την εντύπωση ότι πρόκειται για ένα νέο σχήμα που προσπαθεί με όλη του την δύναμη να κατακτήσει την κορυφή. Τρανταχτό επιχείρημα γι’ αυτό αποτελούν τουλάχιστον οι δύο τελευταίες δουλειές τους “The Clans Will Rise Again” (που κατά κάποιο τρόπο αποτελεί την συνέχεια του κλασσικού πλέον “Tunes Of War”, τόσο από ηχητικής απόψεως, όσο και από στιχουργικής με τις έντονες αναφορές στην Σκωτία) και “Ballads Of A Hangman”, που στην κυριολεξία σκίζουν!!! Τέλος καλοκαιριού μάλιστα κυκλοφορούν και το νέο τους album που αναφέρεται στην Αρχαία Ελλάδα.  Όλα τα χαρακτηριστικά που τους έκαναν να ξεχωρίζουν, βρίσκονται εκεί και μάλιστα σε πληθώρα!!! Η πεντάδα των Chris Boltendahl (Digger, Hawaii), Jens Becker (Running Wild, X-Wild, Zillion), Stefan Arnold (Capricorn, Grinder, Wallop, X-Mas Project), Axel “Ironfinger” Ritt (Domain, Kingdom) και Hans Peter ”H.P.” Katzenburg, δείχνει να βρίσκεται απ’ την μία σε συνθετική άνθιση, γεγονός που πρέπει να το εκμεταλλευτούν κατάλληλα και από την άλλη έτοιμη, με επιθετικές διαθέσεις να καταλάβει την οποιαδήποτε σκηνή της ζητηθεί!!!

Μαζί τους, για πρώτη φορά στα Χανιά, οι Αθηναίοι LUCKY  FUNERAL από τα σημαντικότερα σχήματα του ήχου που αντιπροσωπεύουν, με αναρίθμητες εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχουν κυκλοφορήσει ήδη δύο album και τρία split  ενώ τις επόμενες εβδομάδες θα κυκλοφορήσει η νέα τους δουλειά.

Πρώτη επίσης εμφάνιση στo φετινό CRF θα κάνουν και οι ελπιδοφόροι Ηρακλειώτες prog-metallers WINTER CRESCENT που και αυτοί έχουν κυκλοφορήσει ήδη ένα album με εκπληκτικές κριτικές και ετοιμάζονται για το δεύτερο!

Την εξάδα του φετινού CRF συμπληρώνουν οι old school thrashers από τα Χανιά, MENACE, οι εκπληκτικοί Ρεθυμνιώτες OBZERV και ελπιδοφόροι Χανιώτες COLLAPSE FROM INSIDE με τον πιο ακραίο ήχο της ημέρας!

Σας περιμένουμε στην πιο δυνατή ημέρα και του φετινού καλοκαιριού!

Εισιτήρια προπωλούνται με 20€ μέσα από το www.ticketarena.gr ενώ πληροφορίες για το φεστιβάλ μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του φεστιβάλ www.chaniarockfestival.gr

294