Οι Metallica σε ρόλο αστυνομικού

Έχουν περάσει τρία χρόνια απο το θάνατο της Μόργκαν Ντάνα Χάρινγκτον και οι Metallica αποφάσισαν να συμμετάσχουν σε διαφημιστική καμπάνια των αμερικανικών αρχών, στην προσπάθεια εντοπισμού του δολοφόνου της.

Στις 17 Οκτωβρίου του 2009, η εικοσάχρονη τότε κοπέλα είχε πάει σε συναυλία του συγκροτήματος που διοργανώθηκε από το πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια. Μετά το τέλος της συναυλίας η νεαρή φοιτήτρια αποφάσισε να κάνει οτοστόπ προκειμένου να επιστρέψει σπίτι της. Το σώμα της βρέθηκε τρεις μήνες αργότερα, ενώ η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε πως είχε πέσει θύμα βιασμού.

Ο τραγουδιστής και κιθαρίστας των Metallica, James Hetfield, δέχτηκε να συμμετάσχει στην έκκληση βοηθείας του ομοσπονδιακού γραφείου προκειμένου να βρεθεί ο δολοφόνος της κοπέλας. Ο ίδιος κάνει λόγο για αμοιβή 50.000 δολαρίων σε όποιον έχει κάποια πληροφορία που μπορεί να οδηγήσει στο δολοφόνο της νεαρής κοπέλας.

“Θυμηθείτε, κάθε πληροφορία, όσο ασήμαντη κι αν σας φαίνεται, μπορεί να είναι αποβεί σημαντική ώστε οι ερευνητές να εξιχνιάσουν το έγκλημα”.


167