ALTER SELF: "Promo 2012"

Δε θέλω να φανώ λιγούρης ή πως ζητιανεύω, αλλά αν είχα όλο το δισκάκι αντί του φτωχού promo cd με τα μόλις 3 κομματάκια, ε.. θα ήμουν και πιο ευχαριστημένος, ευτυχισμένος, αλλά θα είχα και μια πιο σφαιρική άποψη! Καλά μη βαράτε, αν είχα όλο το άλμπουμ ονόματι “Seven Deadly Blessings” θα ήταν μπόμπα, αφού υποψιάζομαι πως θα με ξεσβερκιάσει!

Οι Alter Self είναι άλλη μια δική μας μπάντα, η οποία με λίγη ακόμη δουλειά και υπομονή, θα μπορέσει ίσως στο μέλλον να σταθεί άνετα δίπλα σε μεγάλες μπάντες του εξωτερικού. Αν και κατ’ εξοχήν μισώ τις brutal death φωνές, το προσπερνώ μιας και το συνολικό αποτέλεσμα, δηλαδή το πάντρεμα του death με το thrash στη περίπτωση μας, είναι καταιγιστικό και επιτυχημένο! Η μόνη μου ίσως διαφωνία είναι όταν ο ήχος πάει να πλησιάσει στο core, αν και αυτό έγινε σε λίγα σημεία… αλλά εύκολο το ξεστράτισμα και θέλει προσοχή έτσι;

Το promo περιέχει όπως είπα 3 κομματάκια, τα “My Sober Reflection”, “Fovea” και “Separation from God” και αν και σε κανένα δεν άκουσα την κομματάρα που θα με ανέβαζε, κανένα δεν έχανε σε δύναμη και ταχύτητα, με αποτέλεσμα να με κάνουν οι μάγκες να πιστέψω πως έχουν πολλά να δώσουν ακόμη. Οπότε αφού η υπομονή είναι αρετή θα περιμένω λοιπόν!

430