Rockwave Festival Day 2


 

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Οι “Ozzy & Friends” επιβεβαίωσαν ότι θα εμφανιστούν την 1η Ιουλίου στο Rockwave festival. Ο Ozzy Osbourne μαζί με τον Geezer Butler, το ήμισυ των Black Sabbath, θα τιμήσουν τον Tony Iommi σε ένα special Black Sabbath set. Στην Ελλάδα οι μουσικοί που θα τον πλαισιώσουν είναι τρεις από τους κορυφαίους εν ενεργεία κιθαρίστες στον κόσμο: ο παλιός συνεργάτης και φίλος του, Slash, ο επί χρόνια κιθαρίστας της προσωπικής μπάντας του Ozzy, Zakk Wylde, και ο δικός μας Gus G.

Επίσης, την Κυριακή 1 Ιουλίου 2012 στο Rockwave Festival θα εμφανιστούν οι:

MACHINE HEAD

Η μηχανή-μουσικός οδοστρωτήρας βάζει μπροστά τους κυλίνδρους της και επιστρέφει στην Ελλάδα, με το καλύτερο ίσως album του 2011, Unto the Locust, που καταφέρνει να σταθεί αντάξια δίπλα στο δίσκο-ορόσημο της καριέρας τους, The Blackening.

Με τις οργιώδεις κιθάρες του αχτύπητου δίδυμου Flynn-Demmel οδηγούμαστε… Into glory we will ride! Με το καυστικό τους debut album Burn my eyes μας έδειξαν τι σημαίνει να κοχλάζει το αίμα σαρώνοντας τους ενισχυτές με κολασμένα riffs!

Οι Machine Head ξεκίνησαν εκεί που δημιουργήθηκε και εξαπλώθηκε το thrash metal, ακολουθώντας τα βήματα συγκροτημάτων όπως οι Metallica και οι Slayer. Σκοτεινοί, βάρβαροι, ακραίοι αλλά ταυτόχρονα προσιτοί και μοντέρνοι, σημάδεψαν μια νεότερη γενιά καλλιτεχνών και θεωρούνται από τους fans ως «σωτήρες του heavy metal». Είναι το πιο πολλά υποσχόμενο συγκρότημα του 21ου αιώνα. Ίσως και της χιλιετίας.

Το μουσικό κύμα της New Metal θα τους μεταφέρει από το Bay Area της Καλιφόρνια κατευθείαν στο δικό μας RockWave!

PARADISE LOST

Οι αγαπημένοι αυτοκράτορες του Ευρωπαϊκού doom/goth metal, επανέρχονται δριμύτεροι στη χώρα μας με τον ολοκαίνουριο δίσκο τους Tragic Idol για να αποδείξουν για μια ακόμη φορά με πόση μαεστρία δένουν την μελαγχολική ατμόσφαιρα με το δυνατό και σκληρό ήχο.

Είναι η βρετανική metal ελίτ που έχει πάντα ολοκληρωμένη αισθητική πρόταση στις live εμφανίσεις της, που συνδυάζει λιτότητα με δυναμισμό, στίχους και μελωδίες που κονταροχτυπιούνται για την πρωτιά, ξεδιπλώνοντας τις πιο σκοτεινές πτυχές του μυαλού.

Το συγκρότημα έχει οδηγηθεί στην κορυφή του μεταλλικού στερεώματος, αντιμετωπίζοντας κάθε καινούριο δίσκο σαν ένα νέο ξεκίνημα, σαν μια πορεία προς το άγνωστο σε ανεξερεύνητα μονοπάτια και καταφέρνει πάντα να αφήσει ένα ανεξίτηλο σημάδι στην εξέλιξη της μουσικής.

Το ελληνικό κοινό θα υποκλιθεί για ακόμη μια φορά στους shadowkings, Paradise Lost!

UNISONIC

Unisonic ή αλλιώς το συγκρότημα όπου συντελείται η πιο πολυαναμενόμενη ένωση των τελευταίων χρόνων: η αναβίωση των παλιών Helloween που για τους οπαδούς της power metal φάνταζε μακρινό όνειρο, με τους Unisonic γίνεται πραγματικότητα! Unisonic – η all time power metal band!

Στις τάξεις τους διαθέτουν δύο από τα παλιότερα και πιο αγαπητά μέλη των Helloween: τον τραγουδιστή, με την αξεπέραστη φωνή, Michael Kiske -που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα- και τον Kai Hansen, βασικό συνθέτη του συγκροτήματος και μετέπειτα ιδρυτή των Gamma Ray. Στους Unisonic, ντραμς παίζει ο δαιμόνιος μάνατζερ των Helloween και Gamma Ray, συμπατριώτης μας, Κώστας Ζαφειρίου, και επίσης ντράμερ των Pink Cream 69, στο μπάσο βρίσκεται ο Dennis Ward, πολύ γνωστός παραγωγός και μπασίστας των Pink Cream 69, που έχει ήδη συνεργαστεί σε αρκετά projects με τον Kiske, και ο Mandy Meyer, πρώην κιθαρίστας των Gotthard.

Οι Unisonic πρωτοέσμιξαν ως τετράδα (χωρίς τον Kai Hansen) το 2009 αλλά όταν ο Kiske βρέθηκε στη σκηνή με τον Hansen στην περιοδεία των Avantasia επέστρεψε η παλιά μαγεία μεταξύ των δύο πρώην μελών των Helloween και αποφάσισαν να επεκτείνουν τους Unisonic σε πεντάδα. Το πρώτο τους album με τίτλο το όνομά τους κυκλοφορεί στο τέλος Μαρτίου.

Ο ίδιος ο Kai Hansen ορίζει το στυλ αυτής της σύμπραξης γιγάντων: «είμαστε μία πιο σκληρή εκδοχή του hard rock, αλλά σαν σύνολο είμαστε πολύ πιο ευέλικτοι και ποικιλόμορφοι». Οι Unisonic είναι ό,τι ακριβώς σημαίνει και το όνομα τους: μία μουσική ενότητα, ένα ολοκαίνουργιο συγκρότημα, με ένα μοναδικό ήχο. Ο ήχος από τις καλύτερες μέρες των Helloween θα είναι παρών στο Rockwave Festival την 1η Ιουλίου, και θα ακούσουμε ζωντανά το “I Want Out”, το “Future World” και όχι μόνο…

PLANET OF ZEUS

Το κατά-δικό μας stoner συγκρότημα που τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Η ωμή, ειλικρινής και συνεχώς εξελισσόμενη σκηνική τους παρουσία, τους έχει εξασφαλίσει ένα πιστό hardcore underground κοινό που τους ακολουθεί. Με την απαραίτητη δόση τεστοστερόνης τα live τους είναι ηλεκτρισμένα, βαριά και το headbanging δίνει και παίρνει. Θεωρούνται από πολλούς το επόμενο μεγάλο συγκρότημα… Μένει να το αποδείξουν στη σκηνή του Rockwave.

LUCKY FUNERAL

Οι Lucky Funeral δημιουργήθηκαν το 2007. Ξεκινώντας σαν ένα stoner συγκρότημα, πλέον συνδυάζουν ένα κράμα επιρροών από metal, grunge, sludge, και έχουν ήδη κυκλοφορήσει δυο full length album. Έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 120 live εμφανίσεις μέσα σε τέσσερα χρόνια ζωής και έχουν μοιραστεί τη σκηνή με μεγάλα συγκροτήματα του χώρου.

Rockwave Festival τo 2012
τα παίζει όλα…


LINE UP

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012
THE LOCOS
THE LAST DRIVE
NASHVILLE PUSSY
NIGHTSTALKER

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012
OZZY OSBOURNE & FRIENDS
MACHINE HEAD
PARADISE LOST
UNISONIC
PLANET OF ZEUS
LUCKY FUNERAL

ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 *
THE PRODIGY
IGGY AND THE STOOGES
EVERLAST
GAD.
MONOVINE

*η εμφάνιση του Peter Hook την τρίτη ημέρα του φεστιβάλ δεν θα πραγματοποιηθεί

www.rockwavefestival.gr 

ΧΟΡΗΓΟΣ JOSE CUERVO

Η προπώληση των εισιτηρίων
για το Σάββατο 30 Ιουνίου
θα ξεκινήσει την
Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Το εισιτήριο για το Σάββατο 30 Ιουνίου κοστίζει 15 ευρώ
Στο ΤΑΜΕΙΟ το εισιτήριο θα κοστίζει 20 ευρώ

Η προπώληση εισιτηρίων για τις υπόλοιπες ημέρες συνεχίζεται!

Το τριήμερο εισιτήριο κοστίζει 85 ευρώ

Το camping για τους κατόχους τριήμερου εισιτηρίου είναι δωρεάν!

Τα εισιτήρια των 45 ευρώ για την Κυριακή 1 Ιουλίου καθώς και τα εισιτήρια των 28 ευρώ για τη Δευτέρα 2 Ιουλίου εξαντλήθηκαν!

Οι τιμές των εισιτηρίων αναλυτικά!

Το εισιτήριο για την Κυριακή 1 Ιουλίου κοστίζει 50 ευρώ
Μετά την εξάντλησή τους το εισιτήριο θα κοστίζει 58 ευρώ

Τα εισιτήρια της Δευτέρας 2 Ιουλίου κοστίζουν 35 ευρώ
Μετά την εξάντλησή τους τα εισιτήρια θα κοστίζουν 40 ευρώ


Take the Bus to TerraVibe Park!

Για την άνετη μεταφορά σας από και προς το TerraVibe Park, μπορείτε να επιλέξετε τα πούλμαν της APPOLON ASSOTIATION.

Μπορείτε να αγοράσετε το εισιτήριο για τη μεταφορά σας με τα πούλμαν, μαζί με το εισιτήριο για τις συναυλίες από τα Ticket House της Αθήνας.

Όλα τα δρομολόγια αναχωρούν από τον σταθμό Λαρίσης.

Το κόστος της μεταφοράς για μία διαδρομή (one way) είναι € 5 και για το εισιτήριο με επιστροφή (round trip) είναι € 8.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

Αθήνα
TICKETHOUSE
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς ).
Τηλ.: 210 3608 366
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα & Παρασκευή: 10:30 – 18:30
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 10:30 -21:00
Σάββατο: 10:30 – 16:00

Θεσσαλονίκη
MUSICLAND
Μητροπόλεως 102
Τηλ.: 2310 264 880
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα με Παρασκευή (πρωί): 10:30 – 14:30 &
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή (απόγευμα): 17:30 – 20:30
Σάββατο: 10:30 – 15:00

OnlineSales:
Για αγορές μέσω διαδικτύου με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr  | www.tickethouse.gr 
 

215