THE NEXT SATURDAYS: “Demo”

Οι Next Saturdays είναι μια νέα μπάντα από τη Θεσσαλονίκη, που κάνει τα πρώτα της μουσικά βήματα με αυτό το demo, παίζοντας ένα είδος Ελληνικού ροκ.. με ξένο στίχο..! Η πεντάδα έχει εμφανέστατες επιρροές από Punk και mainstream rock, και καταφέρνουν να σε κάνουν να γαντζωθείς στον ήχο τους από τη πρώτη στιγμή.

Αν και χαίρομαι πλέον, για τη μουσική κατάρτιση των εγχώριων μουσικών μας και η μπάντα με τη σειρά της δείχνει άμεσα τα σημάδια της επαγγελματικότητας της, πρέπει να σταθώ στο γεγονός πως αν και με τα ελάχιστα κομμάτια που άκουσα, έφτασα σε θετικά συμπεράσματα όπως είπα, σχημάτισα επίσης δε και την “αντίθετη” άποψη/συμπέρασμα, πως οι Θεσσαλονικείς δε μας δίνουν κάτι ξεχωριστό και ακολουθούν τη πεπατημένη!

Βέβαια η περίπτωση να τους αδικώ κατάφορα είναι μεγάλη, μιας και αυτό δεν είναι παρά ένα ευχάριστο δείγμα των πρώτων ικανοτήτων τους, οπότε ας με συγχωρήσουν και ας δεχτούν τη παρατήρηση μου ως αφύπνιση, μιας και στις μέρες μας, το καλό δεν είναι αρκετό ώστε να αναδειχτείς στη κορυφή, ανάμεσα στα εκατοντάδες σχήματα που αναζητούν και προσπαθούν το ίδιο. Wait for more!


337