ONSLAUGHT: “Live at the Slaughterhouse”

Όταν έχουμε να κάνουμε με live albums, χωρίς αμφιβολία έχουμε στο μυαλό μας συγκεκριμένο target group, συγκεκριμένα εκείνων οι οποίοι είναι ήδη πελάτες μας. Όλοι οι άλλοι δεν πρόκειται να ασχοληθούν να αγοράσουν, αφού δεν έχουν ήδη ακούσει κάποιες studio δουλειές.

Οι Onslaught είναι μια από τις σημαντικότερες μπάντες στην ιστορία του thrash metal κι αυτοί που ξέρουν κι απόκτησαν το “VI” (review) πριν τρία χρόνια, πολύ πιθανό να το ψωνίσουν κι αυτό.

Οι υπόλοιποι που έχουν μείνει στο μνημειώδη δίσκο του “Power from Hell”, θα σκεφτούν “παίζουν ακόμα αυτοί ρε;” και μάλλον, θα προσπεράσουν.

Από κει και πέρα, ηχητικά, τα πράγματα ακούγονται κάπως άδεια και τα τύμπανα δεν καλύπτουν τις συχνότητες που θα περίμενε κανείς και νομίζω πως χωρίς το DVD δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να χαλάσει τα λεφτά του. Χίλιες φορές να πάρει το πιο πρόσφατο studio album τους.

Επίσης, τα τελευταία 7 χρόνια έχουν κυκλοφορήσει 2 full length κι άλλο ένα live (μέσω άλλης εταιρίας βέβαια), οπότε σαν να μου φαίνεται πως η AFM απλά προσπαθεί να αρμέξει την κατσίκα όσο καλύτερα μπορεί, ώσπου να βγει νέο υλικό.

Πραγματικά, δεν έχω κάτι παραπάνω να γράψω. Μου αρέσουν οι Onslaught, αλλά αυτό αύριο θα το ξεχάσω.

460

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2101 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.