IPERYT: "No State of Grace"

Θα είμαι ειλικρινής και αμερόληπτος, ίσως λίγο παραπάνω απ’ ότι συνήθως. Οι Iperyt είναι μία μπάντα που προσπαθεί να σοκάρει, δίχως να ξέρει το πώς. Το αν τα καταφέρνει ή μάλλον σε πιο βαθμό, θα αφήσω να το αποφασίσουν, όσοι ακούσουν τη νέα τους δουλειά No State of Grace” και τα 11 κομμάτια που περιέχει αυτή.

Διότι μεγάλε για να τρομάξεις κάποιον στις μέρες μας, απαιτεί υψηλή τέχνη κι όχι βαλε λίγο black, λίγο industrial death και λίγη δόση μαγκιάς και καφρίλας και τελειώσαμε! Οκ καταλαβαίνω πως η μπάντα φαίνεται πως είχε όλες τις αγνές προθέσεις να κάνει αυτό που είχε στο μυαλό της, αλλά έχει δρόμο ακόμη να διανύσει.

Ωραία τα κομμάτια όπως το “Scar are Sexy” ή το “Antihuman..” μα αυτό το drum machine τι το θέλανε;! Ακούγεται όπως ο ήχος από μεθάνιο που βγάζουν οι άνθρωποι από το πίσω μέρος του σώματος τους, συνήθως τα πρωινά πριν τον καφέ!!!

Τέλος πάντων, η προσωπική μου άποψη είναι πως οι Iperyt, δεν τα κατάφεραν όσο θα ήθελαν, κατασκευάζοντας ένα άλμπουμ ναι μεν γεμάτο riff και χάος, αλλά χωρίς δομή, επαγγελματισμό και νόημα, με το αποτέλεσμα να κουράζει!


578