DEMOLITION TRAIN: "Kill Your Boss" EP

Πρώτον, το θέμα στη περίπτωση του παραπάνω “τρένου”, είναι να μην είσαι αφεντικό κανενός γιατί μετά τη πάτησες, μιας και ακούγοντας αυτό το EP, ίσως να έχεις τάσεις αυτοκτονίας! Η λύση είναι, είτε να παραιτηθείς από τη θέση σου είτε να παρατήσεις τη δουλειά σου!

Δεύτερον οφείλεις να διαβάσεις τις οδηγίες χρήσεως, όπου και περιλαμβάνεται ο τρόπος να κρύψεις το cd από τα μάτια του αφεντικού σου σε περίπτωση που το πάρεις μαζί στη δουλειά και αν πωρωθείς ακούγοντας το, πως πρέπει να πράξεις χωρίς να υπάρξουν πιθανές απώλειες!

Τρίτον, σε περίπτωση πιθανής δηλητηρίασης είτε δικής σου είτε εσκεμμένα κάποιου άλλου, δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα, αφού η επίδραση του τελειώνει σε 19 λεπτά και 24 δεύτερα περίπου, όσο και η διάρκεια του “Kill your Boss”!

Πέρα από τη πλάκα όμως, οι Αθηναίοι Demolition Train έφτιαξαν ένα EP αξιόλογο, το όποιο θα σας θυμίσει thrashy μπάντες όπως Exciter, Metallica, αν και σε μία πιο punk mode προσέγγιση! Δε θα ξεχωρίσω κανένα από τα 4 κομμάτια, μιας και λείπει αυτό που θα λέγαμε “ξεχωριστό/ ύμνος”, αλλά στο σύνολο τους είναι αξιόλογα και συμπαγή!

Το ρόλο του τραγουδιστή, έχει αναλάβει ο κιθαρίστας του σχήματος Αποστολής Κόρακας (κάνε το “Crow” μεγάλε να είναι και καλλιτεχνικό!) και κατά τη γνώμη μου δε χρειάζεται να ψάξουν γι’ άλλον, αφού τα καταφέρνει μια χαρά! Οι Βασίλης (κιθάρα), Νίκος (ντραμς) και Μιχάλης (μπάσο), αποτελούν ακόμη ένα παράδειγμα αξιόλογου Ελληνικού σχήματος, οπότε.. ο επιμένων Ελληνικά, κερδίζει!


420