TARJA: Νέο live video

Η Tarja Turunen, πρώην τραγουδίστρια των Nightwish η οποία ακολουθεί πλέον solo καριέρα, κυκλοφόρησε πρόσφατα την mediabook έκδοση του live album της “Act II” μέσω της earMUSIC και έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο video.

Πρόκειται για το κομμάτι “Over The Hills And Far Away (Live at Woodstock)” – διασκευή σε τραγούδι του Gary Moore –  το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

H tracklist του “Act II”:
01. Against The Odds
02. No Bitter End
03. 500 Letters
04. Eagle Eye
05. Demons In You
06. Lucid Dreamer
07. Shameless
08. The Living End
09. Calling From The Wild
10. Supremacy (διασκευή σε Muse)
11. Tutankhamen – Ever Dream – The Riddler – Slaying the Dreamer
12. Goldfinger
13. Deliverance
14. Acoustic Set: Until Silence – The Reign – Mystique Voyage – House of Wax – I Walk Alone
15. Love To Hate
16. Victim of Ritual
17. Undertaker
18. Too Many
19. Innocence
20. Die Alive
21. Until My Last Breath

Την Tarja Turunen συνοδεύουν οι:
Kevin Chown – μπάσο
Timm Schreiner – drums
Alex Scholpp – κιθάρες
Christian Kretschmar – keyboards
Max Lilja – cello