MAGICK TOUCH: "Blades, Chains, Whips & Fire"

Πέρασαν τρία ολόκληρα χρόνια από την εμφάνιση του παρθενικού “Electrick Sorcery” των Νορβηγών Magick Touch στα ράφια των δισκοπωλείων, και τώρα ήρθε η στιγμή να εμφανιστεί η νέα τους δημιουργία, “Blades, Chains, Whips & Fire”.

Δίσκος που μπαίνει με τα μπούνια, σε πιάνει από τα μαλλιά με το πρώτο κιόλας κομμάτι και σου δίνει να καταλάβεις ότι οι κύριοι αυτοί έχουν αρκετά να δώσουν στην διεθνή hard rock σκηνή.

Συμπαγής ήχος, γυαλισμένη παραγωγή και ευχάριστες συνθέσεις είναι τα τρία κύρια χαρακτηριστικά του δίσκου. Το περιεχόμενό του καλύπτει όλων των αυτιών τα γούστα με εξαντλητικές ταχύτητες, γκρούβες που σου αφήνουν κουσούρι, χαρωπές μελωδίες αλλά και πιασάρικα riff που κολλάνε στο μυαλό.

Μεγάλο όπλο της νορβηγικής τριπλέτας είναι το άρτιο δέσιμο τους, με τον HK Rein στις ριφφάρες, στις σολάρες αλλά και την απίστευτα δυνατή φωνή του στο μικρόφωνο, τον Christer Ottesen στην ακούραστη και καλοπαιγμένη μπασογραμμή του και τον Bard Nordvik στα καταιγιστικά κρουστά.

Ακραία ποιοτικό hard rock το οποίο δίνει έμφαση στον ήχο αλλά και στην ποιότητα των συνθέσεων, βάζοντας υποψηφιότητα από τα αποδυτήρια για το Top 20 του 2018.

546

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.