DISTILLATOR: “Summoning the Malicious”

Δεν είχα ιδέα για τους Distillator και με το που έπεσε στα χέρια μου η δεύτερη δουλειά τους, “Summoning the Malicious”, μπορώ να πω ότι εξεπλάγην υπερευχάριστα!

Το ολλανδικό τρίο από το Enschede παίζει ένα Oldschool Thrash Metal, ακατέργαστο, ξετσίπωτο και χυδαίο. Μπορεί να δημιουργήθηκαν το 2013 αλλά ο ήχος σε τραβάει πίσω στο 1985 όπου άνθιζε το Thrash Metal. Επηρεασμένοι από μπάντες όπως Slayer, Sodom, Destruction, Kreator, Metallica, Megadeth, οι Distillator βγάζουν ένα τέλειο κοκτέιλ Thrash μουσικής που αναβλύζει ενέργεια, θυμό και όρεξη.

Διακατέχονται από τον παραδοσιακό ξερό ευρωπαϊκό Thrash ήχο, χωρίς πολλά-πολλά μπιχλιμπίδια, έχουν Slayerικά riff που σε φορτώνουν ενέργεια, ταχύτητες που χτυπάνε κόκκινο και το πικάντικο της υπόθεσης βρίσκεται πίσω από το μικρόφωνο, όπου οι τσιρίδες καρφώνονται σαν ξίφος σε σάρκα.

Δίσκος φουλ εμπνευσμένος από τα γεγονότα του σήμερα κι όλα όσα τυραννάνε τον κόσμο, γι’ αυτό και αποτελεί το δεύτερο μέρος της τριλογίας που ξεκίνησαν με το “Revolutionary Cells”.

Σωλήνες, αμάνικα ξώκοιλα μπλουζάκια, ραφτά και ζώνη με σφαίρες θεωρούνται απαραίτητα για την ακρόαση ετούτου του δίσκαρου.

470

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.