FRIENDSHIP: “Hatred”

Μην σας ψαρώνει το όνομα της μπάντας, δεν υπάρχει τίποτα φιλικό σε αυτή την Ιαπωνική κολεκτίβα από dis-care bears του σκότους.

Πιστοί στα στερεότυπα της χώρας τους, παίρνουν τις όποιες επιρροές τους και τις τραβάνε στα άκρα, και σε αυτή την περίπτωση έχουμε το μπάσταρδο grind/sludge/hardcore αδερφάκι των Cult Leader, Nails, Skitsystem, Corrupted, Iron Lung και λοιπών άλλων ευχάριστων τύπων, που ξαφνικά αποφάσισε να ξεμυτίσει από τη σοφίτα και να τρομοκρατήσει τους γείτονες.

Έγχορδα που εναλλάσσουν αργά ισοπεδωτικά death metal και  sludge groove με hardcore και crust καλπασμούς, grind ξεσπάσματα και noisecore δυσαρμονίες, ένας ντράμερ που πρέπει να κόψει τις αμφεταμίνες και ένας τραγουδιστής που πρέπει να κόψει τους πολλούς καφέδες σχηματίζουν το σχέδιο επίθεσης της ομάδας καμικάζι που επιμένει σε πλήρη μυστικότητα όσον αφορά τις ταυτότητες και τον αριθμό των μελών τους, και σε συνδυασμό με  minimal εξώφυλλα και τίτλους σε αφήνουν να επικεντρωθείς αποκλειστικά σε αυτό τον ηχητικό όλεθρο που ξεπηδάει από τα ηχεία.

Εδώ έχουμε μια από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια πραγματικά είναι φτώχια, αν εκτιμάς το πραγματικά καλό σύγχρονο μισανθρωπικό ξυλίκι τότε μάλλον βρήκες όχι μόνο μια πραγματική δισκάρα αλλά ίσως τον δίσκο της χρονιάς του ιδιώματος, αν πάλι το ακούσεις και δεν σε τραβήξει τότε, για να δανειστώ τον τίτλο των συνοδοιπόρων του γκρουπ, you will never be one of us. Τόσο απλά.

514

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.