HEART IN HAND: “Only Memories”

Οι Heart In Hand, ή αλλιώς οι Killswitch Engage του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς φαίνεται διαθέτουν αυτό που θα τους αναδείξει από το πρώτο κι όλας studio album τους, το Only Memories”.

Αν και σε περίπτωση που αναζητήσουμε πράγματα για το νέο αυτό συγκρότημα θα μάθουμε πως δεν περίμενε το ντεμπούτο του για να αναγνωριστεί αλλά απ’ ότι φαίνεται έχει αποκτήσει πάρα πολλούς οπαδούς από τα live του.

Το “Only Memories” έχει σχεδόν ερωτεύσημες κιθάρες! Πραγματικά, τούτοι οι Άγγλοι ξέρουν τι κάνουν, κάνουν αυτό που θέλουν και το κάνουν καλά. Έφτιαξαν έναν ποικίλα όμορφο melodic hardcore δίσκο ο οποίος δεν υστερεί σε τίποτα. Ούτε παραγωγή, ούτε συνθετικά, ούτε στιχουργικά, ούτε καν στο artwork του. Καθώς λίγα είναι τα hardcore συγκροτήματα, και μάλιστα νέα, που μπορούν να συγκινήσουν τον ακροατή, εγώ μπορώ να πω πως οι Heart In Hand είναι σίγουρα από τους πιο αξιόλογους του χώρου.

Και μιας που προανέφερα τους άλλους αγαπημένους μου του είδους, Killswitch Engage, μπορώ ήδη να φανταστώ, να ελπίζω τουλάχιστον, σε ένα live τους από κοινού.

420