Sixx: A.M.: Νέο τραγούδι από το επερχόμενο full length τους

Τον πέμπτο δίσκο τους ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν οι Αμερικάνοι Sixx:A.M.

Τίτλος του είναι “Vol.2, Prayers For The Blessed” κι αναμένεται στις 18 Νοεμβρίου από την Eleven Seven Music.

Μέσα από τη νέα αυτή δουλειά, το σχήμα παρουσιάζει το τραγούδι “Without You”…

Ακολουθεί το εξώφυλλο κι η tracklist του δίσκου…

01. Barbarians (Prayers For The Blessed)
02. We Will Not Go Quietly
03. Wolf At Your Door
04. Maybe It’s Time
05. The Devil’s Coming
06. Catacombs
07. That’s Gonna Leave a Scar
08. Without You
09. Suffocate
10. Riot In My Head
11. Helicopters