UNDERDARK: “In The Name Of Chaos”

Άλλο ένα Πολωνικό death metal σχήμα κάνει την εμφάνιση του με το ντεμπούτο του “In The Name Of Chaos”. Προέρχονται από την πατρίδα πολλών σημαντικών σχημάτων του είδους όπως οι Behemoth, Dies Irae, Elysium και Vader. Μάλιστα υπήρξαν και support act σε μερικά από αυτά.

Εννέα συνθέσεις συν το intro βρίσκονται στο album που κυκλοφορεί από την ελληνική εταιρεία Sleazy Rider. Οι Underdark από την αρχή μας δείχνουν μια πολύ καλή προσπάθεια και παρουσιάζουν ένα πολύ καλό death metal όπως μας έχουν συνηθίσει και οι συμπατριώτες τους. Βέβαια αυτοί εδώ φαίνεται να στρίβουν περισσότερο προς την underground μεριά. Δύο από τα κομμάτια του In The Name Of Chaos είναι συνθέσεις από το demo του συγκροτήματος που κυκλοφόρησε το 2007. Τα περισσότερα κομμάτια του album έχουν μικρές διάρκειες – περί τα τρία λεπτά – και περιέχουν ευκολοχώνευτα riffs Και έξυπνα solos. Score όμως έχουν και στους στίχους τους οποίους φαίνεται να έχουν παραδουλέψει με τους ίδιους να αυτοαποκαλούνται sophisticated death metal συγκρότημα.

Σύντομα θα έχουμε διαθέσιμο και το πρώτο τους video clip World Reframed κι επίσης οι ίδιοι ετοιμάζονται για νέα περιοδεία (μετά την Πολωνική). Οπότε με ένα πολύ καλό debut album και ενδείξεις ενός ιδιαίτερα ενεργητικού συγκροτήματος μπορούμε να απολαύσουμε υπεύθυνα το In The Name Of Chaos και γιατί όχι; Να περιμένουμε να τους απολαύσουμε και live.

422