KIND: “Rocket Science”

Οι Kind είναι ένα συγκρότημα με μέλη από διάφορα σχήματα του αμερικάνικου heavy rock/stoner rock χώρου, οπότε αν δεν έχεις καμιά σχέση με αυτά, νομίζω πως πρέπει να πατήσεις το back button.

Στα τύμπανα βρίσκεται ο Matt Couto (Elder), στην κιθάρα ο Darryl Shepard (Black Pyramid), στο μπάσο ο Tom Corino (Rozamov) και στα φωνητικά ο Craig Riggs (Roadsaw).  Στα 48 λεπτά του “Rocket Science”, θα ακούσεις καλοπαιγμένη και καλοηχογραφημένη heavy rock μουσική που εναλλάσσεται μεταξύ space ψυχεδέλειας και rock ‘n’ roll-ιάς, με τους Wo Fat και φυσικά τους Kyuss, να είναι τα πιο κοντινά ονόματα που θα τους περιέγραφε σε κάποιον που θέλει συγκεκριμένα πράγματα.

Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξανακούσετε τον κύριο Riggs να τραγουδάει, αφού από το 2011 οι Roadsaw δεν έχουν κυκλοφορήσει νεότερο υλικό, μαζί με μια έμπειρη και σημαντική παρέα του χώρου. Τραγούδια σαν τα “Rabbit Astronaut”, “Siberia” και “The Angry undertaker” θα σας κάνουν πολύ καλή παρέα, αν είστε τύποι που γουστάρετε βαρύ stoner rock, με εφέ κι ατμόσφαιρα αστρονομική. Αν όχι, θα σας προτείνουμε κάτι άλλο! Ψάξετε άλλες κριτικές!

550

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2111 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.