W.A.N.T.E.D: Live album presentation στο Eightball

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι W.A.N.T.E.D. παρουσιάζουν στο κοινό της Θεσσαλονίκης την 3η τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «God’s best sinners» ενώ μαζί τους θα είναι οι δυναμικοί Nu Metalers “Project Theory” και η Hard Rock μπάντα  “Saint Insane”. 

W.A.N.T.E.D

Οι  W.A.N.T.E.D  είναι μια ελληνική hard rock μπάντα από την Θεσσαλονίκη, δημιουργήθηκε το 2001 από τα μέλη Strutter (μπάσσο), Dean Mess (φωνή), Κωνσταντίνο (ντραμς), και Άγγελο (πλήκτρα). Αρκετές αλλαγές μελών στη διάρκεια ζωής της, με το σημερινό line-up να αποτελείται από τα ιδρυτικά μέλη και τον Tom (κιθάρα). Από την έναρξη της πορείας τους οι W.A.N.T.E.D έχουν κυκλοφορήσει 1 Demo EP : το Shit Happens (2004), 3 studio albums: τα Neon Nights (2007), Meat ’n Greed (2013) και God’s Best Sinners (2016) όπως επίσης και συμμετοχές στις κυκλοφορίες 2 Tribute albums: Don’t Tribute Bad – The songs of Firehouse (2004) and Centre of Eternity – A millennium tribute to Ozzy Osbourne (2012). Η μπάντα είναι γνωστή για τα γεμάτα ενέργεια live της και για την πολύχρονη παρουσία της στα stage της Ελλάδας και των βαλκανίων είτε ως headliner, είτε ανοίγοντας συναυλίες μεγάλων καλλιτεχνών από το εξωτερικό.

Περισσότερα εδώ:
https://www.facebook.com/wantedhome/?fref=ts
Official Page:
http://www.wanted.gr/
Official YouTube Page:
https://www.youtube.com/channel/UC8BDA0A39z4AUVKdoLRfZNQ

Project Theory

Οι Project Theory δημιουργήθηκαν στα τέλη του 2012 και αποτελούνται από 6 άτομα (2 φωνές, 2 κιθάρες, μπάσο, drums). Οι μουσικές επιρροές της μπάντας είναι βασισμένες στο Nu metal και στο Rapcore φάσμα με πλούσια μελωδικά φωνητικά και δυναμικό rap πάνω σε μια groovy ενορχήστρωση. H μπάντα έχει συνεργαστεί με μεγάλες μπάντες τις εγχώριας μουσικής σκηνής (πχ. Nightstalker, Rotting Christ κ.α.) και έχει συμμετάσχει σε πολλά festival σε ολόκληρη την Ελλάδα με κορυφή το main stage του 36ου River Party 2014 καθώς και στο Street Mode Festival 2015 στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης μαζί με πληθώρα γνωστών καλλιτεχνών και συγκροτημάτων όπως οι Nightstalker, Jaw Bones, Μωρά στη φωτιά, Ημισκούμπρια, Βήτα Πεις κ.α.

Οι “Project Theory” θεωρούνται μια από τις πιο ενεργητικές Nu-metal, rap core μπάντες της Ελλάδας. Η φήμη της μπάντας είναι συνεχώς αυξανόμενη και αυτό διακρίνεται από τις προτάσεις για support συνεργασίες σε μεγάλα ονόματα της ελληνικής ροκ σκήνης όπως οι Acid Death αλλά και της παγκόσμιας ροκ και μέταλ σκηνής, όπως οι Deez Nuts από την Αυστραλία και οι Emergency Broadcast από την Τουρκία. Το LIVE show της μπάντας ανέρχεται στη μία έως μιάμιση ώρα και θεωρείται ένα από τα πιο ενεργητικά Nu Metal LIVE shows στην ελληνική μέταλ σκηνή.

Φωνές:
– Διογένης Ευγενίδης.
– Ισαάκ Ευγενίδης.
Όργανα:
– Λευτέρης Αράπογλου (Κιθάρα)
– Αλέκος Κηπουρίδης (Μπάσο).
– Δημήτρης Καλογήρου (Κιθάρα).
– Κώστας Παπαγεωργίου (Τύμπανα).

Περισσότερα εδώ:
https://www.facebook.com/projecttheory
https://www.youtube.com/user/ProjectTheory12

Saint Insane
Οι Saint Insane είναι μία νέα μπάντα από τη Θεσσαλονίκη, η οποία συστάθηκε από την αγάπη των μελών της για τη μουσική και τις ζωντανές εμφανίσεις. Αποτελείται από 5 μέλη: Από τον Εμμανουηλίδη Γιάννη (ντραμς), τον Παπαδόπουλο Τάσο (ηλεκτρική κιθάρα), την Στέλλα Δεμερτζή (φωνητικά), τον Πετροβίτσο Γιάννη (ηλεκτρική κιθάρα και φωνητικά) και το Σολάκη Χρήστο (μπάσο).

Οι Saint Insane ξεκίνησαν να κάνουν πρόβες σα μουσικό σχήμα τον Απρίλιο-Μάιο του 2013, και μέχρι σήμερα εμφανίζονται περιστασιακά σε τοπικά μαγαζιά και φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης. Οι διασκευές τους κινούνται σε hard/classic rock ήχους, ενδεικτικά αναφέροντας συγκροτήματα που αποτέλεσαν επιρροή κι έμπνευση για τους Saint Insane, όπως οι Guns ‘N’ Roses, Skid Row, Velvet Revolver, Wasp, Bon Jovi κλπ. Έχουν γράψει και 3 δικά τους τραγούδια τα οποία παρουσιάζουν σε κάθε τους live και τα οποία πρόκειται να ηχογραφηθούν και να κυκλοφορήσουν στο εγγύς μέλλον. Οι τίτλοι τους είναι Hollow, Confessions και Take it all, ενώ ο ήχος τους χαρακτηρίζεται από ποικίλους ρυθμούς και μελωδίες σε ροκ ύφος.

Περισσότερα εδώ:
https://www.facebook.com/saintinsanethess

Συνοπτικές πληροφορίες event:
Ημερομηνία: Πέμπτη 14 Απριλίου 2016
Τοποθεσία: Eightball Live Stage (Πίνδου 1, Λαδάδικα)
Πόρτες: 20.00 μ.μ
Είσοδος: 7euro + μπύρα
Facebook event:  https://www.facebook.com/events/972833419459363/

143