TWINS CREW: “Veni Vidi Vici”

Τα δίδυμα αδέρφια Dennis και David Janglov είναι οι ιθύνοντες πίσω από τους Twins Crew και το “Veni Vidi Vici” αποτελεί την τρίτη τους ολοκληρωμένη κυκλοφορία.

Δίχως να ταράζει τα νερά, το group από τη Στοκχόλμη, προσφέρει εύπεπτο και καλοπροβαρισμένο μελωδικό power metal, με μια εσάνς από symphonic.

Λέξεις όπως “glory”, “fight” και “freedom”, συναντώνται συχνά πυκνά, οπότε είναι σαφέστατη η στιχουργική, αλλά κι εμμέσως η συνθετική, ταυτότητα του δίσκου. Έφεση μεγάλη στη μελωδία, με τα φαντάσματα των Stratovarius, των Edguy και των Kamelot να σουλατσάρουν γύρω από τις συνθέσεις, στοιχείο που ναι μεν προδίδει τις επιρροές των Twins Crew, από την άλλη όμως, αποτελεί κολακευτική αναφορά για το αποτέλεσμα.

Σίγουρα όχι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά αρκετά τίμιο για το ύφος που υπηρετεί. Θα μπορούσε να αποφύγει αρκετές πεπατημένες πάντως, μήπως και ξεχώριζε από το σωρό των power κυκλοφοριών. Στο δια ταύτα, αρκούντως καλό, με τα σωστά συστατικά.

408

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1396 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.