SHROUD OF THE HERETIC: “Revelations in Alchemy”

Τρία αμερικανάκια από το Oregon της Αμερικής αποφάσισαν μέσω της black/ death οδού, να στοιχειώσουν ηχεία.

Οι Shroud of the Heretic είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεστε κοιτώντας το (ομολογουμένως βλακώδες) εξώφυλλο: σατανιάρηδες που είτε μέσω της black/ death μεθοδολογίας, είτε μέσω της “ψαγμένης” κυμβαλοκρουσίας, προσπαθούν να ακουστούν όσο περισσότερο “κακοί” γίνεται.

Πέραν του τετριμμένου της υπόθεσης και της occult (που είναι και της μοδός) αισθητικής, το “Revelations in Alchemy” δεν είναι διόλου άσχημο, αν και η αλήθεια είναι πως δεν ξεφεύγει από την παγίδα του “κάπου το έχω ξανακούσει”. Πάντως από πλευράς ατμόσφαιρας, παίρνει εύσημα, καθώς είναι όσο απόκοσμο χρειάζεται.

Δεν πετάς και τη σκούφια σου, αλλά άμα γουστάρεις cultίλες και εωσφορικές καταστάσεις, οι Shroud of the Heretic, είναι ότι πρέπει για σένα.

477

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1396 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.