DAKRYA: "Crime Scene"

Dakrya… επταμελές ελληνικό σχήμα, ή αλλιώς seven deadly sins, σε ένα νοσηρό θεατρικό σκηνικό, από όπου θα μπορούσαν να “παίξουν” τρελοί ηθοποιοί, να παρελάσουν τσαρλατάνοι και γελωτοποιοί…

βγαλμένοι μέσα από μια σκοτεινή φαντασία, να τραγουδήσουν βρικόλακες, προσπαθώντας να σας πείσουν ότι είναι ζωντανοί, με σκοπό να σας δελεάσουν, να σας προσελκύσουν, μέχρι να σας φέρουν κοντά τους..!

Οι εφτά τσαρλατάνοι, εκ τον οποίον τρεις πανέμορφες γυναίκες, συναντήθηκαν και γέννησαν όλοι μαζί εννέα τραγούδια, τα οποία θα μπορούσαν να είναι soundtrack ενός θεατρικού έργου, γραμμένο από τον Poe. Μουσική η οποία, όσοι έχουν δει τη ταινία, “O φανταστικός κόσμος του Δρ. Παρνάσους”, θα έλεγαν πως είναι το soundtrack αυτής!

Το Crime Scene, είναι η δεύτερη μουσική δουλειά τον Dakrya, και παρότι λείπει η κορυφαία στιγμή, που θα έκανε το δίσκο να εκτοξευτεί ψηλά στα αφτιά μου, μπορώ να πω ότι με κράτησε μέσα στον εφιάλτη του με σχετική επιτυχία!

Βάζοντας το χεράκι του στη ρύθμιση του ήχου ο George Bokos από τους Rotting Christ και μιξαρισμένο στη μακρινή Σουηδία από τον Pelle Saether (Diablo Swing Orchestra), αποκτά αμέσως ως δουλειά, καθαρά επαγγελματικό χαρακτήρα, δείχνοντας έτσι τις προθέσεις της μπάντας για άνοδο και επιτυχία!

Περιμένοντας μια μουσική πορεία και συνέχεια στο μέλλον από τους Dakrya για περισσότερα, επενδύστε άφοβα, χωρίς να χρειαστεί να δακρύσετε!


446