DAVID SHANKLE GROUP: “Still a Warrior”

Μετά από 8 χρόνια απουσίας, ο David Shankle, κάποτε μέλος των Manowar, ενώνει τις δυνάμεις του με μια εξολοκλήρου καινούργια σύνθεση μουσικών και κυκλοφορεί το εντελώς ανούσιο και τα μέγιστα κουραστικό “Still A Warrior”.

Χαοτική παραγωγή, επαναλαμβανόμενο shredding στην κιθάρα από τον Shankle, συνθέσεις που δεν σου αφήνουν το παραμικρό, φωνητικά που δεν πατάνε ακριβώς στα κομμάτια και κυρίως η πλήξη που διαδέχεται την μονοτονία σε ένα δίσκο που πραγματικά απογοητεύει ολοκληρωτικά.

Όλα τα όργανα γυρνάνε γύρω από την στιγμή που θα σολάρει ο Shankle, ο οποίος στα lead σημεία ακούγεται σαν να παίζει… υποβρύχια τα ίδια ακριβώς πράγματα. Κάποια riff έχουν δύναμη και σίγουρα σολάρει αρκετά γρήγορα, αλλά χωρίς περιεχόμενο, μουσικότητα και σκοπό. Η νεοκλασική νότα που θέλει να περάσει στο παίξιμο του θολώνει ακόμη περισσότερο μια ήδη κουραστική κατάσταση.

Δυστυχώς ο δίσκος δεν καταφέρνει να πιάσει ούτε την μετριότητα των 2 προκατόχων του. Αν μιλούσαμε για ταινία, τότε το τρίτο άλμπουμ των DSG θα πήγαινε καρφί για το χρυσό βατόμουρο. Το αποφεύγουμε πάση θυσία.

397