HARDCORE SUPERSTAR: “HCSS”

Δέκατο album γι’ αυτά εδώ τα σουηδάκια που πολύ θα ήθελαν να γεννηθούν στο Los Angeles και που δεν παύουν να το δηλώνουν από το 1997 που δημιουργήθηκαν, κυκλοφορώντας μια σειρά δίσκων οι οποίοι δεν υπέπεσαν ποτέ σε επίπεδα μετριότητας.

Στο νέο τους δίσκο δεν υπάρχει κάποια κραυγαλέα αλλαγή πλεύσης, απλά το έμφυτο ταλέντο στο να δημιουργούν όμορφα hard rock τραγουδάκια, έχει δουλευτεί αρκετά, συμπυκνώνοντας τα πιο δυναμικά στοιχεία αυτής της μουσικής, αποφεύγοντας τις φλυαρίες.

Με πάρα πολύ καλό ήχο, το “HCSS” δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα αξιοπρεπέστατο σύνολο κεφάτων hard rock ολοκληρωμένων τραγουδιών, με άπιαστα ρεφρέν από τον Jocke Berg, μελετημένες κιθάρες και μελωδικά solo από τον Vic Zino και απέριττη εκτελεστική παρουσία από τους Martin Sandvik (μπάσο) και Magnus “Adde” Andreasson (drums).

Έντονο το άρωμα των Motley Crue όπως άλλωστε σε όλες τις δουλειές τους (“The Cemetary”, “The Ocean”), εξαιρετικά hit-like air-friendly songs τα “Don’t Mean Shit”, “Party Till I’m Gone” και “Touch the Sky” και τελικώς, ένα αρκετά καλό δισκάκι από τους Hardcore Superstar που απευθύνεται σε όλους όσους χρησιμοποιούν τη μουσική για ψυχαγωγικούς και όχι ψυχοβγαλτικούς λόγους. Ανοίγεις μπύρα και πατάς play, απλά πράγματα.

440

Avatar photo
About Ιορδάνης Κιουρτσίδης 1161 Articles
Ανακατεμένος με το heavy metal εδώ και 3,5 δεκαετίες, retro computer fan, δεν αντέχει τον Μόρισον και τον Κομπέιν, πίνει διπλό γλυκύβραστο και λατρεύει τις mini σοκοφρέτες υγείας.