NECROWRETCH: “With Serpents Scourge”

Μόνο λύσσα, μίσος, νεύρα και τσίτες. Τέσσερις λέξεις που χαρακτηρίζουν απόλυτα το χάος και την κτηνωδία του δεύτερου full- length των Γάλλων Necrowretch.

Μετά την επιτυχία του “Putrid Death Sorcery” δυό χρόνια πρίν, η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα ο πήχης να ανέβει ακόμα πιο ψηλά. Το “With Serpents Scourge” όμως ήρθε με τσουβάλιασε και με κοπάνησε σε όλους τους τοίχους του δωματίου. Ακόμα πιο ακραίο από τον προκάτοχο του, με τις ταχύτητες τέρμα ανεβασμένες και το μανιασμένο death/ black metal τους να σε κατακεραυνώνει σε κάθε ακρόαση, το “With…” εκτοξεύει την μπάντα σε πολύ ψηλά επίπεδα.

Από τις πρώτες κολασμένες νότες του “Black Death Communion” νιώθεις ήδη τα πρώτα ρίγη. Μπάσο και τύμπανα πιάνουν φωτιά, φανταστικά γυρίσματα και riffs όπως στο “Feast Off Their Doom”, ξεσκισμένα και με μια δόση απελπισίας φωνητικά από τον Vlad, ξεσβερκιαστικές κομματάρες όπως τα “The Bells of Evil Schism” και “He Thrones On Thy Sins” και κλείσιμο με το εκπληκτικό “Mortem Ritu”. Όλο το μένος και η μανία που χαρακτηρίζει τον συγκεκριμένο ήχο αποτυπώνεται μεγαλοπρεπέστατα στην κόλαση που αναδύει αυτή η δισκάρα.

Ένα μεγάλο βήμα και μια σπουδαία κυκλοφορία από το γαλλικό τρίο και οι βλέψεις γι’ αυτούς τεράστιες. Θα τολμήσω να πω από τώρα, μέσα στις καλύτερες κυκλοφορίες της χρονιάς.
Ότι ξέρατε για την γαλλική φινέτσα… ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ!!!!

453