DESERT NEAR THE END: “Hunt for the Sun”

Τι σημαίνει οδοστρωτήρας ξέρετε;;;

Μάλλον το μυαλό σας πάει σε αυτό το μηχάνημα που στρώνει την άσφαλτο στους δρόμους αλλά πλέον η σημασία αυτής της λέξης παίρνει άλλη μορφή αν ακούσετε τον νέο δίσκο των δικών μας Desert Near the End.

Νέα δουλειά λοιπόν για τους εν λόγω κυρίους και συνάμα η δεύτερη δουλειά που έχουν να μας επιδείξουν, που έρχονται να μας καθηλώσουν το “είναι” και να μας κάψουν τους ενισχυτές. Με άρωμα ελαφρώς Iced Earth (μόνο λόγω φωνητικών) και ήχο “πιο μπετό πεθαίνεις” είναι τα πρώτα πράματα που σου μένουν.

Για άκουσε τον και δεύτερη φορά… Τσίτα στα ηχεία, πυρηνική σχάση και μπαμ!!!! Ναι, μπάμ!!!!… Ταχύτητες που σε κολλάνε στον τοίχο, όγκος που διαλύει και τα θεμέλια πολυκατοικίας, κιθάρες και ριφάρες και ό,τι τελειώνει σε -άρες δημιουργούν σεισμό άνω των 5 ρίχτερ που αφήνει πίσω του συντρίμμια.

Θα παίξει αναπόφευκτα στο top για το 2015 και χωρίς καμία αμφιβολία.

490

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.