Black Bombaim, Reversed Nature (23/01/15) Garden 4

Δεν ξέρω αν είχαν πάει όλοι στα χωριά τους να καταθέσουν την ψήφο τους. Δεν ξέρω αν τους τρόμαξε ο βροχερός καιρός. Ένα μόνο ξέρω πως χάσανε ένα όμορφο ραντεβού με την ηλεκτρική ψυχεδέλεια.

Αραιά προσέλευση λοιπόν στο Six Dogs και οι Reversed Nature άνετοι όσο πάει στη σκηνή, σε ίσως την καλύτερη φορά που τους έχω δει προσωπικά, μοιάζουν να μας έχουν καλέσει για τσάι στο προβάδικο τους. Η παρεΐστικη ατμόσφαιρα που δημιουργούν παρέα με τον heavy ψυχεδελικό τους ήχο που τους κάνει να δείχνουν άμεσους απόγονους των παιδιών των λουλουδιών έπαιξαν το σετ τους με όρεξη και με κινητικότητα στη σκηνή.

Τα φωνητικά της Δήμητρας ήταν εξαιρετικά για μια ακόμη φορά και το highlight ήταν η στιγμή που τελετουργικά έβγαλε τα παπούτσια της, τα οποία από ότι φαίνεται την καταπιέζουν όταν τραγουδά.

Περιμέναμε να ακούσουμε το πορτογαλικό τρίο των Black Bombaim με περιέργεια, έχοντας απολαύσει όλες τους τις δουλειές στο παρελθόν και με το “Far Out” νεότερο εξ αυτών.

Χωρίς πολλά λόγια (καθόλου βασικά) οι τρεις καμπαγέρος από τη Barcelos τα έσπασαν δίχως αύριο ξεκινώντας χαλαρά και διαστημικά, ξεσπώντας ακόμη και σε μοτορχεντισμούς.

Ο drummer Senra μετρώντας με τη βοήθεια του hi hat έδωσε ρεσιτάλ, κρατώντας σαν τον Άτλαντα την μουσική υδρόγειο σφαίρα των συντρόφων του και έτσι, το ψυχεδελικό rock τους μπήκε στη ψυχή μας με φόρα και την κατέλαβε χωρίς δυσκολία.

Το πόσο πολύ το απόλαυσαν εκείνοι πάνω στη σκηνή, δείχνοντας το πόσο χάρηκαν την παρουσία μας με τα χαμόγελα τους, ήταν παραπάνω από εμφανές και ήταν ένας ακόμη λόγος να το απολαύσουμε και εμείς περισσότερο. Μιλάμε για μία μπάντα που ξέρει πού είναι και που πάει ο ήχους της, με συνθέσεις που έχουν αναφορές αλλά και πρωτοτυπία εξέλιξης και είναι κάτι το οποίο ο καθένας μουσικόφιλος δεν έχανε το χρόνο τους παρακολουθώντας.
Εύγε, CTS Productions!

Υ.Γ. Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά το Rockin’ Athens για τις φωτογραφίες του Αλέξανδρος Χατζηαγγέλου (Stoned on Stage photography).

426