Yellow Devil Sauce, Kalpa, Anal Veritas (11/10/2014) An Club

Ακόμα ένα album κυκλοφόρησαν επίσημα οι Έλληνες Yellow Devil Sauce, ξεκινώντας την πορεία του με ένα special release show μαζί με τους Kalpa και τους Anal Veritas.

Οι Anal Veritas είναι πλέον μια ολόκληρη δεκαετία ενεργοί στην ελληνική stoner και sludge σκηνή με το εντυπωσιακό και κολλητικό hardcore παίξιμο τους και την μοναδική τους απλοϊκότητα στην σκηνή. Η δυναμική τους είναι αξιοθαύμαστη και οι συνθέσεις τους ταιριάζουν απόλυτα στις εντυπωσιακά brutal οπτική του στυλ τους. Ο κόσμος του club, αν και περιορισμένος, εκτίμησε δεόντος τις μουσικές τους, με μια μερίδα εξ’ αυτών να φάνηκαν ήδη εξικοιωμένοι.

Οι περισσότερο ambient, αλλά εξίσου ταιριαστοί, Kalpa παρουσίασαν το δικό τους υλικό από το επερχόμενο πρώτο τους επίσημο album. Η προσέλευση εξακολουθούσε να δείχνει χλιαρή κατά την διάρκεια του δικού τους ατμοσφαιρικού set, όμως η παρουσίαση τους αποδείχτηκε πολύ καλύτερη απ’ ότι θα περίμενε κανείς ούτως ή άλλως.

Το “Right Under your Nose” είναι ο τρίτος -και ίσως ο καλύτερος- δίσκος των Yellow Devil Sauce, οι οποίοι είναι ένα από τα πιο ενεργά stoner συγκροτήματα στην ελληνική συναυλιακή σκηνή αυτή την εποχή. Σ’ αυτή την τελική φάση του show, το club φάνηκε ικανοποιητικά γεμισμένο από πολλούς οπαδούς του συγκροτήματος που έκαναν αυτό το event ακόμα πιο “καυτό”.

Τα κομμάτια του νέου δίσκου αποδείχτηκαν πανέμορφα στις live εκτελέσεις τους, κάτι που οδήγησε το μαγικό δισκάκι στα σπίτια πολλοών παρευρισκομένων μετά από την εμφάνιση του συγκροτήματος. Ο ήχος τους ήταν σχεδόν αψεγάδιαστος και χάρη στην live εμπειρία χρόνων που κατέχουν, έλαμψαν και κέρδισαν το χειροκρότημα.

Οι Yellow Devil Sauce έδωσαν άλλη μια φορά ένα καταπληκτικό show, στην προκειμένη περίπτωση με την προσθήκη νέου φανταστικού υλικού, κάτι που τους αποφέρει πολλούς θετικούς πόντους.

photos: Χριστίνα Αλώση

438