LE BUTCHERETTES: “Cry is for the Flies”

Τι συμβαίνει άραγε αν σε ατμόσφαιρα καμπαρέ συναντιούνται οι Patti Smith, Nina Hagen, Siouxsie and the Banshees και Pj Harvey; Le Butcherettes είναι η απάντηση!

To ντουέτο που ανήκει πλέον στην ψυχωτική Ipecac Recordings του μεσσία της παράννοιας, Mike Patton, είναι τρομακτικά γοητευτικό. Δεν εννοώ παρουσιαστικά, μιας που δεν τις έχω δει.

Αυτό που άκουσα όμως, στο φοβερά τιτλοφορεμένο “Cry is for the Flies” είναι εξαιρετικά σεξουαλικό.

Θα ικανοποιήσει εκείνους που αγαπούν τους The Cramps, και όλα τα psychobilly γκομενάκια που κληροδότησαν εκείνοι και τους φίλους όλωςν των προαναφερθέντων κυριών.

Έχω καιρό να ακούσω γυναίκες να βγάζουν τέτοια αλητεία στη μουσική τους.

Κάπου στα μέσα του album, εμφανίζεται και η οικεία φωνή του Henry Rollins να λέει τις φιλοσοφίες του προλογίζοντας το κομμάτι “Moment of Guilt”, σε ένα δυνατό συνολικά album με πολύ καλά κομμάτια σαν τα “My Child” και “Your Weakness gives me life”.

Τρίτο album για τις Αμερικανίδες και εδραιώνονται στο υποσυνείδητο μου με τσαμπουκά. Αν τις βλέπαμε και ζωντανά, νομίζω πως θα τους πετούσαμε τα εσώρουχα μας!

580

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2115 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.