ZERO CHANCE OF RAIN: Παρουσιάζουν το νέο τους video clip

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Zero Chance of Rain είναι μία μπάντα από την Αθήνα, με ήχο επηρεασμένο από το punk rock.
Μετά από δύο περίεργα χρόνια, λειτουργούν ξανά, με δύο κιθάρες αυτή τη φορά, και με νέο ντράμερ.
Στα πλαίσια της επανεκκίνησης λοιπόν, η μπάντα ξεκινάει δυναμικά παρουσιάζοντας νέο τραγούδι και video clip.

Το My Joy ηχογραφήθηκε ζωντανά στο Downstroke studio με την καταλυτική συμβολή του Θάνου Αμοργινού (ex Last drive) στην κονσόλα του ήχου.

To video clip γυρίστηκε και σκηνοθετήθηκε στο moist studio από τον Μιχάλη Παπαδάκη, έχοντας την αμέριστη βοήθεια του Θάνου Παπαδάκη.

Το My Joy, είναι αφιερωμένο σε μια φίλη που έφυγε νωρίς…

Το My Joy μπορείτε να το ακούσετε εδώ:

ακολουθήστε τη μπάντα για να μαθαίνετε τα νέα της:
–> https://www.facebook.com/zerochanceofrainband
–> https://www.instagram.com/zerochanceofrainband/
–> https://zerochanceofrain.bandcamp.com/music

Μικρό Βιογραφικό των Zero Chance of Rain:

Οι Zero Chance of Rain είναι μία μπάντα από την Αθήνα, με ήχο επηρεασμένο από το punk rock.
Τον Απρίλη του 2018 κυκλοφόρησαν σε ηλεκτρονική μορφή το EP “One Step Away”. Την παραγωγή του ανέλαβε ο Χάρης Ζουρελίδης και οι ηχογραφήσεις έγιναν στα Feedback Sound Studios.

Τον Σεπτέμβρη του 2019 κυκλοφόρησαν σε μορφή βινυλίου, DIY, το ομότιτλο LP “Zero Chance of Rain”. Την παραγωγή του ανέλαβε πάλι ο Χάρης Ζουρελίδης και οι ηχογραφήσεις έγιναν επίσης στα Feedback Sound Studios.

Ο δίσκος περιλαμβάνει 11 κομμάτια. Μουσικά και στιχουργικά αποτυπώνει την κατάσταση που επικρατεί στη κοινωνική και πολιτική ζωή, την αισθητική, την ένταση και τους ξέφρενους ρυθμούς της εποχής.
Και όπως είπε και ο φίλος Αντώνης Ζήβας, μπορούμε ξεμπερδεύοντας με τις ορολογίες να πούμε ότι είναι ένα άλμπουμ γεμάτο με τίμιο και ανόθευτα βρώμικο rock ‘n‘ roll που θα μπορούσε να αποτελεί το ιδανικό soundtrack φλεγόμενων οδοφραγμάτων στο τσιμεντένιο αστικό τοπίο.

Εδώ και λίγο καιρό αποτελούνται απ’ τον Χρήστο Δούμα (κιθάρες, φωνή), Σταύρο Πασβάντη (Μπάσο), Νικόλα Φωτίου (ντραμς) και Γιώργο Κόκκινο (κιθάρες).

ΥΓ. Το LP “Zero Chance of Rain” είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα δισκοπωλεία. Επίσης όποιος ενδιαφέρετε για την αγορά του βινυλίου, μπορεί να το προμηθευτεί στέλνοντας μήνυμα στο FB της μπάντας https://www.facebook.com/zerochanceofrainband ή mail στο zerochanceofrain17@gmail.com.

779