SPINBALL: Ζωντανά στο ΠΛΥΦΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Spinball
Glow – Album Presentation
live στο ΠΛΥΦΑ
special guest: Circus Caravan

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2023 | Έναρξη: 21:00 | Είσοδος: 6€

Οι Spinball θα εμφανιστούν στο ΠΛΥΦΑ την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023, σε μία συναυλία παρουσίασης του τρίτου τους άλμπουμ με τίτλο “Glow” που κυκλοφόρησε πρόσφατα σε βινύλιο. Μαζί τους θα βρίσκονται οι Circus Caravan ως καλεσμένοι σε αυτή την παρουσίαση.

Μετά από τρία χρόνια απουσίας, οι Spinball επιστρέφουν στην σκηνή για να παρουσιάσουν ζωντανά το “Glow” που κυκλοφόρησε το φθινόπωρο του 2022 σε μορφή βινυλίου από την B-Otherside records. Ουσιαστικά πρόκειται για την πρώτη φορά που η μπάντα θα παίξει ζωντανά τα κομμάτια του άλμπουμ μετά τις ηχογραφήσεις του άλμπουμ που ολοκληρώθηκαν τον Ιούνιο του 2021.

Κινούμενη σε εναλλακτικούς-indie δρόμους, χωρίς φυσικά να λείπει η ψυχεδέλεια, η μπάντα από τα προάστια της Αθήνας αυτή την στιγμή βρίσκεται ίσως στην πιο συνειδητή της φάση. Τα δυναμικά live των Spinball αποτελούν ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της μπάντας, καθώς επίσης και η επιλογή εναλλακτικών χόρων για την πραγματοποίηση τους.

Οι Circus Caravan, μπάντα του χώρου της εναλλακτικής ροκ από την Αθήνα, θα εμφανιστούν σαν ακουστικό τρίο. Ο πρώτος δίσκος της μπάντας με τίτλο “Scattered Sketches” κυκλοφόρησε στις 14 Μαΐου 2020. Χαρακτηριστικό της μπάντας είναι πως μπορούν να αλλάζουν μουσικό ύφος, αλλά με απλότητα να διατηρούν τον χαρακτήρα τους κινούμενοι πάντα στα πλαίσια του εναλλακτικού ήχου.

Spinball: https://spinball1.bandcamp.com
YouTube: https://m.youtube.com/channel/UCjNhfpptBbdyjKmsYx8fgEg
Facebook: https://www.facebook.com/SpinballMusic

Circus Caravan: https://circuscaravanband.bandcamp.com/merch
YouTube: https://m.youtube.com/c/CircusCaravan
Facebook: https://www.facebook.com/circus.caravan


ΠΛΥΦΑ

Κορυτσάς 39, Βοτανικός 104 47, Αθήνα

(0030) 693 869 0612

site: http://plyfa.space/

email: info@plyfa.space

Facebook: facebook.com/plyfa.space
Instagram: instagram.com/plyfa.space/

384