PRAYING MANTIS: Artwork, tracklist και video από το νέο album


Οι Βρετανοί βετεράνοι heavy metallers Praying Mantis, επιστρέφουν με νέο δίσκο.

Ο τίτλος του είναι ‘’Katharsis” και θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιανουαρίου του 2022 από την Frontiers Music Srl.

Η μπάντα έδωσε στην δημοσιότητα και ένα νέο video για το κομμάτι ‘’Cry For The Nations” το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

H tracklist του ‘’Katharsis” είναι:
Cry For The Nations
Closer To Heaven
Ain’t No Rock ‘N’ Roll In Heaven
Non Omnis Moriar
Long Time Coming
Wheels In Motion
Find Our Way Back Home
Don’t Call Us Now
The Devil Never Changes

Οι Praying Mantis είναι οι:
Tino Troy – Κιθάρα
Chris Troy – Μπάσο
Andy Burgess – Κιθάρα
John ‘Jaycee’ Cuijpers – Φωνητικά
Hans in ‘t Zandt – Τύμπανα

Official Page: