OSCAR AND THE WOLF: Ζωντανά τον Σεπτέμβριο στο Gagarin

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

HONEYCOMB AND EVENTATION GREECE PRESENT

Oscar and the Wolf

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου

Gagarin 205 

Ο βέλγος σταρ της dream pop/indie rock στην Αθήνα για μια μοναδική συναυλία τον Σεπτέμβριο!

Ο Oscar and the Wolf έγινε ευρέως γνωστός το 2013 με το single Orange Sky (… που του άνοιξε τον δρόμο ακόμη και για support σε live του σπουδαίου Lou Reed!) – και εδραιώθηκε λίγο αργότερα με το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο Entity που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2014 και αγάπησαν οι κριτικοί. 

Το 2015, μετά από επιτυχημένες περιοδείες στην Ευρώπη – σε κάποιες από τις οποίες συνόδευσε και τη Roisin Murphy – o Oscar and the Wolf έκοψε 27000 εισιτήρια σε Βέλγιο και Ολλανδία, κάνοντας sold out εμφανίσεις στα Sportpaleis και Heineken Music Hall αντίστοιχα. Το σημαντικό του headline στο Pukkelpop το 2016 ακολούθησαν κι άλλα live σε venues όπως τα Ancienne Belgique (Βρυξέλλες) και Paradiso (Άμστερνταμ), τα οποία έγιναν sold out σε μόλις 4 λεπτά! 

ΤοΌσκαρείναι από τα αγαπημένα μου ονόματα, ποιητικό και χαριτωμένο. Ο λύκος είναι ένα ζώο σκοτεινό, που ξεμυτίζει τη νύχτα και ουρλιάζει στην πανσέληνοκαι το φεγγάρι συμβολίζει τη μοναξιά και το κρύο. Είναι φωτεινό και σκοτεινό μαζί, γιατί έτσι βλέπω τη μουσική μου, ως μια ισορροπία μεταξύ φωτός και σκοταδιού είπε σε συνέντευξή του. 

To single “Warrior” που κυκλοφόρησε το 2022 ήταν το πρώτο του Νο 1 στα βελγικά charts, και το πρώτο Νο 1 της καριέρας του. 

Tickets: https://eventation.gr/oscarandthewolf

581