Όλες οι πληροφορίες για το Release Athens 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις λίγο πριν το Release Athens 2024 σηκώσει αυλαία!

Δύο 24ώρα έμειναν μέχρι να ανοίξουν για άλλη μια φορά οι πόρτες της Πλατείας Νερού και να υποδεχτούμε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα που θα εμφανιστούν στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι! Παρακάτω ακολουθούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για να προετοιμαστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να βιώσετε την απόλυτη φεστιβαλική εμπειρία.

1) Lineup: Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος το Release Athens θα παρουσιάσει ένα πολυσυλλεκτικό lineup για κάθε ηλικία και γούστο, με συγκροτήματα που έχουν αφήσει εποχή (Massive Attack, Duran Duran, Pulp, Offspring μεταξύ πολλών άλλων) αλλά και ονόματα που έρχονται για πρώτη φορά στην χώρα μας, ακριβώς τη στιγμή που η καριέρα τους εκτοξεύεται (The Smile, Black Pumas, Jain, Sofi Tukker κ.α.).Επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα για να ανακαλύψετε το full lineup.

2) Κάτοψη: Επειδή κανείς δεν θέλει να χάσει στιγμή από τα φοβερά shows, καλό θα ήταν να αφιερώσετε 5 λεπτά από το χρόνο σας και να μελετήσετε την κάτοψη της Πλατείας Νερού, ώστε να μπορείτε να βρείτε με ευκολία ότι τυχόν χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο χώρο του φεστιβάλ.

3) Πρόσβαση/Parking: Αν είστε της άθλησης και θέλετε να αποφύγετε την αυτονόητη ταλαιπωρία της κίνησης, προτιμήστε το ποδήλατό σας ή τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες). Αν δεν έχετε άλλη επιλογή, φροντίστε να μοιραστείτε το αυτοκίνητο με την παρέα σας και να συμβουλευτείτε αυτό το χάρτη για όλες τις διαθέσιμες επιλογές parking που έχετε στην περιοχή πέριξ της Πλατείας Νερού. Υπενθυμίζουμε ότι η πρόσβασή σας είναι εφικτή από την πεζογέφυρα “Εσπλανάδα” ή από την είσοδο του Ολυμπιακού Πόλου Π. Φαλήρου (πλησίον Tae Kwon Do).

4) Official Merchandise: Ανακαλύψτε το πλούσιο merchandise του Release Athens 2024!

5) Προσφορές: Μη χάσετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε των διήμερων και τριήμερων προσφορών, με όφελος έως 40€. Μάθε περισσότερα.

6) Είστε κάτοχος εισιτηρίου VIP; Ανακαλύψτε όλες τις πληροφορίες για τις προνομιακές παροχές εδώ.

7) Είστε κάτοχος εισιτηρίου ΑμεΑ; Θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για τη πρόσβαση σας εδώ.

8) Άλλες απορίες: Εδώ θα βρείτε τις απαντήσεις σε ότι άλλο χρειάζεστε!

Το Release Athens 2024 ξεκινάει την Κυριακή 9 Ιουνίου, με μια βραδιά ατόφιου rock ‘n’ roll, με τους The Offspring, The Subways, Danko Jones και The Overjoyed. 

Να είσαι εκεί!

37