Οι Heavenblack υπογράφουν με τη Sleaszy Rider Records

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Heavenblack υπογράφουν με την Sleaszy Rider Records

Οι Έλληνες modern heavy metallers Heavenblack υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας με την Sleaszy Rider Records για την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ τους με τίτλο Blindfolded, το οποίο θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024.

Οι Heavenblack δημιουργήθηκαν το 2014 από τον κιθαρίστα Γιάννη Πατακάκη και εδρεύουν στην Αθήνα. Την τρέχουσα σύνθεση του συγκροτήματος αποτελούν ο Μάριος Κουρούπης στα φωνητικά, οι Γιάννης Πατακάκης και ο Δημήτρης Βαρβαρίγος στις κιθάρες, η Μανταλένα Κρικέλλη στα τύμπανα και η τελευταία τους προσθήκη, ο Γιάννης Βέριος στο μπάσο.

Το συγκρότημα στο παρελθόν έχει κυκλοφορήσει ένα αυτοχρηματοδοτούμενο EP με τίτλο Heavenblack το 2018. Έχουν επίσης λάβει μέρος σε διάφορα φεστιβάλ στην Ελλάδα όπως τα GBOB (Global Battle of the Bands), Modern Mental Rebellion Festival 2, Sleaze n Roll FestivalMMR Gigs festival αλλά και έχουν επιλεγεί ως το opening act σε εμφάνιση των Praying Mantis.

Η παραγωγή, η μίξη και το mastering του “Blindfolded” έγινε από τον Διονύση “Dyon” Κλαδή (Vonavibe) στα Red Toy Studios στην Αθήνα, ενώ το εκπληκτικό εξώφυλλο έγινε από τον Κοσμά Χιώλο της Krieg Design (Mindthreat, The Fallen Within, Insidead, Sunlight). Τέλος, το σχήμα έχει κάνει και ένα βίντεο κλιπ για το κομμάτι “My Insane” σε σκηνοθεσία Ηλία Μιχαηλάκη Photography & Videography.

Το tracklist του “Blindfolded” είναι:
01. Hell Denied
02. My Insane
03. The Dominant
04. Heavenblack
05. On My Skin
06. Orphan
07. Clowns
08. Blindfolded

57