MOTOR SISTER: Νέο video από το supergroup με μέλη από ANTHRAX, FATES WARNING & THE CULT

Το rock supergroup Motor Sister, με μέλη τους Jim Wilson (MOTHER SUPERIOR), Scott Ian (ANTHRAX), Pearl Aday (σύζυγος του Scott και κόρη του Meat Loaf), Joey Vera (ARMORED SAINT, FATES WARNING) και John Tempesta (THE CULT), κυκλοφόρησε το νέο του album, “Get Off”, μέσω της Metal Blade Records.

Μέσα από τη νέα αυτή δουλειά, το σχήμα παρουσιάζει το official audio για το κομμάτι “Coming For You”:

Ακολουθεί το εξώφυλλο και η tracklist του “Get Off”:

  1. Can’t Get High Enough
  2. Coming For You
  3. Right There, Just Like That
  4. Sooner Or Later
  5. Excuse Me, Your Life Is Exposed
  6. Lion’s Den
  7. 1,000,000 Miles
  8. Pain
  9. Bulletproof
  10. Bruise It Or Lose It
  11. Time’s Up
  12. Rolling Boy Blues