METALLICA: Ο Σταύρος Βλάχος μας ξεναγεί στα ενδότερα του remastered deluxe box set του “The Black Album” (video)

VIDEO REVIEW / UNBOXING

1981-2021…

40 χρόνια, ατελείωτη μουσική, οπαδοί, haters, συνοδοιπόροι, επικριτές, συνεργάτες, κάποιοι ανυπέρβλητοι μουσικοί…

Χαρακτηρισμοί, επίθετα, λέξεις που χάνουν το νόημα στο μεγαλείο, τις (“κραυγαλέες”) “γκέλες” και την επιδραστικότητα, απαράμιλλη καθεαυτή, σε ορδές νεότερων μουσικών.

Και ένα όνομα που ήρθε να χαράξει, να σταθεί, πάνω σε ένα μνημείο μουσικής, αλλά και επικρίσεων, (επί ή από) – δοκιμασιών, για έναν από τους πιο εμβληματικούς δίσκους, στην ιστορία όχι μόνο της metal μουσικής.

Το Rockway (και ένας αμετακίνητος fan ες αεί), σε μια διαφορετική, από τις συνηθισμένες, επικοινωνία με τους αναγνώστες του, αποτίνει φόρο τιμής σε έναν…”ογκόλιθο”, “ντυμένο” στα επετειακά “καλά του”, φτιασιδωμένα ειδικά για συλλέκτες. Κυρίες, Δεσποινίδες & Κύριοι…”The Black Album” ή αλλιώς απλά Metallica !!!

Store link

Παρουσίαση: Σταύρος Βλάχος
Βιντεοσκόπηση/μοντάζ: Ιωάννης Φράγκος

1203

Avatar photo
About Σταύρος Βλάχος 53 Articles
Γαλουχήθηκε στα πρώτα “μουσικά βήματα”, όντας μαθητής Δημοτικού, μέσω του “Headbanger’ s Ball”, του (τότε) μουσικού καναλιού MTV. 30 χρόνια μετά τις τότε πρώτες του “πειρατικές κασσέτες”, μία εξαιρετικά ευχάριστη συγκυρία τον οδηγεί στο σαγηνευτικό “χώρο” ονόματι Rockway. Με το “εν οίδα ότι ουδέν οίδα” γνώμονα, με σεβασμό στη δημιουργία μουσικών στιγμών, θα αναζητά και ανακαλύπτει συνοδοιπόρος με τους αναγνώστες, ονειρικά, “μουσικά μέρη” και “ηχοτοπία”, που θα δίνουν ομορφότερη όψη στην καθημερινότητά μας, ώστε να γινόμαστε μέσω αυτής, ευτυχέστεροι και καλύτεροι άνθρωποι… Andiamo amici!