Incirrina X Dramachine LIVE @ Nomads Athens / 14.10.23

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Incirrina X Dramachine

Σάββατο 14 Οκτωβρίου – Nomads

H 10/10 Productions επιστρέφει για την πρώτη γεμάτη σεζόν της, με μια μοναδική, μουσική συνεύρεση. Μακριά από το doom metal που τιμήσαμε στις δύο πρώτες τελετές, αυτή την φορά επιλέγουμε δύο από τα πιο ελπιδοφόρα σχήματα της “synth + βάλε ό,τι θες” σκηνής της Αθήνας.

INCIRRINA
Το αθηναικό ηλεκτρονικό/minimal synth duo των Incirrina θα ρίξει το μαύρο πέπλο της πάνω από την σκηνή του Nomads, με τα σκοτεινά beats και τα αργόσυρτα riff να απειλούν τις ψυχές μας, ενώ στροβιλίζονται στον “μηχανικό ρυθμό”. Το ντουέτο έχει εμφανιστεί σε σημαντικά φεστιβάλ της χώρας (Pliisken Festival, Athens Digital Arts Festival), ενώ το δεύτερο LP τους, “Lip Led Scream” κυκλοφόρησε πριν ένα χρόνο από την Cold Transmission Records.

DRAMACHINE
Το synth punk τρίο των Dramachine γεννήθηκε λίγο πριν την πανδημία και έκανε τα πρώτα βήματα με αυτοπεποίθηση, ενώ είμασταν όλοι κλεισμένοι και φοβισμένοι στα σπίτια μας. Ο δίσκος Σ​υ​γ​κ​ι​ν​η​σ​ι​α​κ​ή Π​α​ν​ο​ύ​κ​λ​α θα κλείσει 2 χρόνια παρουσίας τον Οκτώβριο και δηλώνουμε πιο έτοιμοι από ποτέ να χορέψουμε εκστασιασμένοι και να ξανατραγουδήσουμε τους στίχους του “Δεν μένει τίποτα”

FB EVENT

416