DESTRUCTION: Ανακοίνωσαν νέο κιθαρίστα και νέο EP

NEWS

Πολλά τα νέα από το στρατόπεδο των ιστορικών thrash metallers Destruction. Αρχικά είχαμε την αποχώρηση-βόμβα του επί 39 χρόνια κιθαρίστα στη μπάντα Mike Sifringer.

Ο κιθαρίστας σε δηλώσεις που έκανε μέσω του FB είπε τα ακόλουθα:
“Είναι δύσκολο να αφήσεις ένα συγκρότημα μετά από 39 χρόνια. Οι Destruction είναι η ζωή μου και κάτι σαν το μωρό μου. Αλλά μερικές φορές πρέπει να παίρνεις αποφάσεις που πονάνε. Είμαι πολύ λυπημένος αυτή τη στιγμή, αλλά αν κάτι δεν σου πάει καλά πια, καλύτερα να σταματήσεις να το κάνεις. Ευχαριστώ όλους τους πρώην συμπαίκτες μου. Είμαι πολύ περήφανος για τη μουσική που δημιουργήσαμε μαζί. Στην υγειά όλων των thrashers εκεί έξω. Χωρίς την υποστήριξή σας και το πάθος σας, οι Destruction δεν θα υπήρχαν. Ειρήνη.”

Στη συνέχεια ανακοινώθηκε ότι νέος κιθαρίστας της μπάντας είναι ο Αργεντινός Martin Furia (Bark, JesusMartyr).
Επίσης ανακοίνωσαν νέο EP με τη καινούρια σύνθεση. Ο τίτλος του είναι “State of Apathy ” και θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου μέσω της Napalm Records σε βυνύλιο. Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω το νέο video της μπάντας για το τραγούδι “State Of Apathy”.

Ο μπασίστας και τραγουδιστής του συγκροτήματος Schmier σχολίασε τα νέα γύρω από τη μπάντα:
“Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν δύσκολα για όλους μας. Είμαστε όλοι λυπημένοι που ανακοινώσαμε ότι ο Mike έφυγε από την μπάντα. Όλα ήταν ένα σοκ και μας χτύπησαν σκληρά, αλλά παρόλα αυτά δεν υπήρχε ποτέ αμφιβολία ότι θα συνεχίσουμε ως συγκρότημα. Είμαστε μια ισχυρή μονάδα και είμαστε περήφανοι που καλωσορίζουμε τον νέο κιθαρίστα μας, Martin Furia, στο συγκρότημα! Η χημεία μας είναι μεγάλη από τότε που ο Martin ήταν μέρος της οικογένειας των Destruction εδώ και πολλά χρόνια.

Το κομμάτι “State Of Apathy” δείχνει την κατεύθυνση που θα πάνε οι Destruction με το νέο δίσκο: περισσότερο «back-to-the-roots», περισσότερες κιθάρες, περισσότερα πάρτα στη μάπα! Αυτή η μπάντα είναι η ζωή μου και πάντα θα δίνουμε το 100% για να κρατήσουμε το πνεύμα ζωντανό. Ελπίζω να αγαπάτε το νέο single όσο κι εμείς – ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη! Ευχόμαστε στον Μάικ ό,τι καλύτερο για το μέλλον του, γιατί για εμάς υπάρχει μόνο ένας τρόπος να πορευτούμε στο THRASH, μέχρι θανάτου!”

H tracklist του “State Of Apathy”:
State of Apathy
Sign Of Fear (Live)

Οι Destruction είναι οι:
Schmier – μπάσο,φωνητικά
Martin Furia – κιθάρες
Randy Black – τύμπανα
Damir Eskić – κιθάρες

Facebook: https://www.facebook.com/destruction
Official page: https://www.destruction.de/

581